-Κυριακή,κοντή γιορτή! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

-Κυριακή,κοντή γιορτή!

enjoy the game



του Xάρη Γκουγκουλίτσα
Για τον Σάκη κτλ νομίζω πως τα είπαν τα παιδιά παρακάτω.Ένα μικρό μόνο.
Εγώ Παπαρίζου, Καλομοίρα και εθνική under-23 είμαι στην eurovision. Χθές γούσταρα την Εσθονία,ίσως γοητευμένος από τις καλές αναμνήσεις που είχα από το Ρεβάλ(Ταλίν)!!

Στα δικά μας τώρα.
1.Για να μην το ξεχάσω,πρώτο. Μου το έστειλε με ε-μαιλ εδώ και μέρες ο Δημήτρης ο Κριτής και είναι η νέα του προσπάθεια στο ίντερνετ για νέα του ΠαναθηναϊκούΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΑ λοιπόν ο τίτλος ,στο μέλλον θα έχουμε και κανένα θεματάκι από εκεί .Μαζί του και οι Τσόπελας,Βόγλης,Λαούδης.Καλή τύχη παιδιά!














2.Άνοιξαν οι κάλπες στον Άρη..
Τί ψηφίζω?
Δεν έχω δικαίωμα ψήφου,είναι καθαρά εσωτερικό θέμα της οικογένειας του ΑΡΗ,δεν θέλω να επηρεάσω την ψηφορία αλλά για μία γεύση λέω όχι στην αλαζονεία .....
Αντε να ξημερώσει χωρίς οδοντιάτρους και Γαβράνηδες η νέα μέρα!!!!!!!

3.ΠΑΟΚΙΑ
στην Μαλάμω λέμε ΝΑΙ !!!
στην σουβλάκω λέμε ΝΑΙ !!!
ΟΧΙ λέμε στους ΑΣΧΕΤΟΥΣ
ΟΧΙ λέμε στους ''πονηρούς"".....

1 ον υ.γ
Ζητάτε πολλοί να ξαναέχουμε καλεσμένη στην τηλεοπτική ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ξανά και γρήγορα την ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ,που είχαμε την Παρασκευή. Μέσα στον Μάιο δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο γιατί η λίστα των καλεσμένων έχει βγεί. Κάποιες κενές μέρες παίζουν μπας και ο κ.Σκόρδας βρει τον ελεύθερο χρόνο ή την διάθεση να καταθέσει τις απόψεις του.Πάντως η Μ.Κ θα ξανάρθει κάποια άλλη φορά.
2 ον υ.γ
μου έστειλε ένα ε-μαιλ κάποιος φίλος για την ΛΙΝΤΣ.
μου γράφει <<καλά να πάθετε ..... >>
Φίλε μου αυτό που γράφεις το ξέρω από καιρό,με τα απαρχαιωμένα μυαλά που υπάρχουν στην ομάδα πάλι καλά είμαστε!!Όμως η ΛΙΝΤΣ είναι τεράστια αγάπη ,σε πολύ κόσμο!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ