ΤΕΛΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

ΤΕΛΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ


ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΓΑΝ: ''Δε γουστάρω να δώ την Εθνική της ΕΠΟ, των παικτών που καλούνται μόνο από Αθήνα. Την Εθνική του 'γενίτσαρου' Γκαγκάτση. 'Κάλπικα' τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού με διαιτησία-Γκαγκάτση! Εμείς θέλουμε καθαρό πρωτάθλημα''.
ΛΕΝΕ σήμερα που ανέλαβε θέση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ: ''Γινόμαστε δυνατοί, μας φέρνει τον Κουτσιανικούλη, η διαιτησία θα μας σέβεται''!
ΕΛΕΓΑΝ: '' Ο Κατσαρής κρατάει όμηρο τον ΠΑΟΚ, αυτός είναι η αιτία που δεν έρχεται μεγαλοεπενδυτής, ελέγχει τα μέλη στον ερασιτέχνη, καλύπτει τον Γούμενο, αδιαφορεί για το μπάσκετ''.
ΛΕΝΕ σήμερα που ξαναβγήκε στις εκλογές του ερασιτέχνη με 77%: '' Τον στήριξε ο Ζαγοράκης, κάτι θα ξέρει, το αντίπαλο ψηφοδέλτιο καλύτερο ήταν'';
Ο πρόεδρος της Οriginal 21 Δημήτρης Χατζηχρήστος τοποθετήθηκε δημόσια και παληκαρίσια πριν από λιγους μήνες, με αφορμή την επιστροφή του Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ, λέγοντας πως για την ομάδα του έχει σημάνει το ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.
Η ζωή κοιτάει μπροστά, ευνοεί τους ανοιχτόμυαλους. Απλά, να μην ξεχνάμε τί λέγαμε μέχρι χθές, ποιοί ήμασταν, γιατί όσα υποστηρίζαμε, τα διαγράψαμε μονομιάς...

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ