-Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ...ΒΕΡΟΙΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

-Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ...ΒΕΡΟΙΑ

ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Δύο κατηγορίες να υποβιβαστείς σερί, είναι κομμάτι δύσκολο. Χρειάζεται προσπάθεια, κόπο, τραγικές επιλογές, στεγνή τσέπη, απάθεια του κόσμου σου. Παρακολουθούσα σήμερα από την ΕΤ3, την 'κλασική' τελευταία αγωνιστική στη Β' Εθνική. Διπλό ο Εθνικός Αστέρας στη Ρόδο, εύκολα τη νίκη ο Απόλλων με την Καστοριά, όλα τα λεφτά το Βέροια-Καρδίτσα.

Με 1Χ έμενε η Βέροια, πήρε το 2πλό η Καρδίτσα, έμεινε αυτή, στη Γ' η ξεχασμένη βασίλισσα και ο Κωστίκος.

Τα μυαλά μου πονούσαν που τον έβλεπα στον πάγκο. Από το 19' να χάνει 0-1, να κάθεται χωρίς να πληρώνει για να κάνει τον προπονητή, την πτώση της ομάδας. Τί φταίνε ο Καρακατσάνης, ο Ράνιτς, ο Αλεξίου, ο Χαλαουάνι; Υπάλληλοι του προέδρου είναι, που δεν τους έφερε προπονητή. Να σημειώσω και την υπόθεση του ημιχρόνου με τον Ηλυσιακό, ευθύνες τεράστιες του Αρβανιτίδη.

Υποστήριξη μηδέν από την πόλη, άδειο πάντα το γήπεδο.
Με αφίσες πανό και προτροπές δημάρχου, συγγενείς με φίλους των παικτών θα μαζευτούν. Με χαλαρή διάθεση, λές και περιμένουν το μοιραίο, απλά αρνούνται να το πιστέψουν.

Κρίμα; Δε νομίζω... Πιό πολύ θα στενοχωρηθούν στη Βέροια, όπως σε κάθε πόλη της Βόρειας Ελλάδας, όταν τραυματιστεί ο Τζεμπούρ ή ο Σορλέν, θα ξεφύγουν απ'το δίλημμα, ποιός θα θέλουν να κερδίσει στο Βέροια-Ολυμπιακός, στο Πιερικός-ΠΑΟΚ, στο Καστοριά-ΑΕΚ.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ