-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ
Εκτός ΕλέγχουΚωμωδία
Πρόκειται για την κωμωδία που έγραψε ο Ray Cooney εμπνευσμένος από τα σεξουαλικά και οικονομικά σκάνδαλα των κυβερνήσεων της Margaret Thatcher πριν από μερικά χρόνια. Το έργο χάλασε κόσμο στο Λονδίνο και το Broadway και τιμήθηκε με το "Lawrence Olivier award" για κωμωδία.Στην ελληνική παράσταση η δράση του έργου εκτυλίσσεται στην πλατεία Συντάγματος όπου ένας Υπουργός της Ελληνικής κυβέρνησης (Γιώργος Κωνσταντίνου) εκμεταλλευόμενος μίας θυελλώδη συζήτηση, στη Βουλή, έχει πεταχτεί σ’ ένα από τα γνωστά ξενοδοχεία, για ένα… «ξεπεταγματάκι» με τη γραμματέα του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το μπλέξιμο που ακολουθεί δεν περιγράφεται, και καλείται επειγόντως ο ιδιαίτερος του Υπουργού (Βασίλης Τσιβιλίκας) να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Βασίλης Τσιβιλίκας
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Βασίλης Τσιβιλίκας,
Γιώργος Κωνσταντίνου,
Θανάσης Βισκαδουράκης,
Αθηνά Μαυρομάτη,
Γιώργος Ματαράγκας,
Ίρις Πανταζάρα,
Δημήτρης Γεροδήμος,
Φαίη Γεωργακοπούλο ,
Μάκης Ρευματάς
------------ΣΥΓΓΡΑΦΗ: Ρέι Κούνεϊ
ΘΕΑΤΡΟ-ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ Αγ. Δημητρίου 115, KENTΡO, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 2310 205452από 20 Απριλίου 2009Δευτέρα 20/4 18:15 & 21:15 Τε-Πε- Πα- Σα : 21:15 Σάββατο απόγευμα (Λαϊκή) 18:15 μ.μ.Εισιτήρια: 23€, Φοιτητικό & Λαϊκή 15€

ΣΙΝΕΜΑ
Illuminati, Οι Πεφωτισμένοι
Μετά το "Κώδικας Ντα Βίντσι", ο σκηνοθέτης Ρον Χάουαρντ επιχειρεί ξανά την κινηματογραφική μεταφορά ενός άλλου έργου του συγγραφέα Νταν Μπράουν, στο οποίο ο Τομ Χανκς αναλαμβάνει ξανά το ρόλο του Ρόμπερτ Λάνγκντον, του διάσημου μελετητή αρχαίων συμβόλων.

ΒΙΒΛΙΟ
Κουσουνέλος Γ.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΑΘΛΗΜΑ
Το βιβλίο αυτό είναι ο καλύτερος οδηγός για το δημοφιλέστερο άθλημα του κόσμου. Προσφέρει εξαιρετικές πρακτικές συμβουλές σε παίκτες όλων των επιπέδων. από το βασικό έλεγχο της μπάλας μέχρι προχωρημένεςικανότητες ή τακτικές.
ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ