-paok - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

-paok

Μία μέρα έλειψα χαμός έγινε. Παίχτες αποκτήθηκαν, παίχτες έφυγαν, παίχτες δόθηκαν δανεικοί παίχτες προτάθηκαν. Από πού να ξεκινήσω και που να τελειώσω! Πρώτα ας πάμε στις μεταγραφές.
Ο Μπρούνο Τσιρίλο αποδεσμεύτηκε από την Ρετζίνα και πλέον έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για δύο χρόνια με άγνωστες απολαβές καθώς ο καθένας λέει τα δικά του. Άλλος 700,000 άλλοι 800,000. Εμείς θα σας πούμε πως το ποσό το οποίο θα πάρει τελικά ο Τσιρίλο από τον ΠΑΟΚ θα γίνει γνωστό την Παρασκευή όπου θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του.Μετά από αυτές τις εξελίξεις στο θέμα Τσιρίλο το θέμα Αντράντε θα μείνει πίσω και ακόμα να σταματήσει εδώ.
Καθώς ο ΠΑΟΚ βρήκε παίχτη που έψαχνε στην άμυνα και τώρα θα ψάξει να βρει τους αντικαταστάτες του Μπακαγιόκο και Δάρλα.Νέα από το θέμα του Βιτόλο δεν υπάρχουν. Έχουν παραμείνει όπως όλοι ξέρουμε και όλα θα κριθούν από το αν ο παίχτης θα είναι ελεύθερος από την Σανταντέρ για να έρθει στον ΠΑΟΚ μιας και έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης προφορικά.Ο Βασίλης Λάκης αποτελεί πλέον παρελθόν από τον ΠΑΟΚ καθώς όπως ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό ο Φερνάντο Σάντος δεν τον υπολόγιζε για την νέα χρονιά και ο Έλληνας μέσος έψαχνε ομάδα.
Πιθανή προορισμοί του Λάκη ο Αστέρας Τρίπολης ή η Καβάλα.Ο 32χρονος Σενεγαλέζος Ανρί Καμαρά προτάθηκε στον ΠΑΟΚ. Παίχτης αγωνιζόταν στην Γουίγκαν .Την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην Στόουκ Σίτι.
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα σε αυτό το όνομα (και ούτε πρόκειται). Μπράβο στους ανθρώπους του Δικεφάλου που έδωσαν δανεικούς τους νέους που αγωνιζόταν φέτος στην μεγάλη ομάδα και δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ο λόγος για τους Αθανασιάδη και Γεωργίου οι οποίοι θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Πανσεραικό δανεικοί από τον ΠΑΟΚ για ένα χρόνο. Την ίδια μοίρα θα έχει και ο Γλύκος αλλά σε διαφορετική ομάδα. Πιθανότατα την Δόξα Δράμας.Σε συμφωνία μέχρι το 2010 ήρθε ο ΠΑΟΚ με τον κ Λόλα..
Ο ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιεί για έναν ακόμα χρόνο της εγκαταστάσεις της Σουρωτής για να προπονείται καθώς το προπονητικό κέντρο που ετοιμάζει δεν θα είναι έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες της μεγάλης ομάδας αλλά θα μεταφερθούν σε αυτό το Σεπτέμβρη κάποια από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.Στα υπόλοιπα θέματα ο ΠΑΟΚ κατάφερε και έφερε σε πέρας νέα συμφωνία με την εταιρεία ΔΕΠΑ η οποία διαφημίζεται στο εμπρός μέρος της φανέλας με κέρδη τα οποία θα αυξηθούν κατά 20%. Αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για τον ΠΑΟΚ για την δεδομένη χρονική στιγμή καθώς η ομάδα ετοιμάζει νέα τακτοποίηση των οφειλών της προς όλους.
Αναρτήθηκε από plakos http://paokclub.blogspot.com/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ