-Ξεχάστε όλα όσα διαβάζετε για παίκτες στον Ολυμπιακό - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

-Ξεχάστε όλα όσα διαβάζετε για παίκτες στον Ολυμπιακό

Μετά την σημερινή συνέντευξη του κ. Μώραλη στον Sentra fm το συμπέρασμα που βγαίνει είναι το εξής: Ξεχάστε όλα τα ονόματα που έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα. Αν δεν μας δουλεύει και αυτός ψιλό γαζί τότε ας ξεχάσουμε τον Μπομπό, καθώς όπως είπε ο κ. Μώραλης δεν πρόκειται ο Ολυμπιακός να ακολουθήσει στα ποσά που ζητούν οι Τούρκοι.
Ας ξεχάσουμε τον Νταρμπυσιρ καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του, δεν υπάρχει καμία μείωση των απαιτήσεων της Μπλάκμπερν και ούτε έχει ανεβεί ο Ολυμπιακός σε αυτά που δίνει, παρά τα όσα γράφονται στον τύπο.Γενικότερα θα πρέπει να ξεχάσουμε οτιδήποτε άλλο έχει γραφτεί για παίκτη με ποσά άνω των 2,5-3 εκατομμυρίων ευρώ.
Όπως είπε ο κ. Μώραλης, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται φέτος να σπαταλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές εκτός αν μπουν πολλά χρήματα με την αύξηση του Μ.Κ. της ΠΑΕ. Για τόσα πολλά μιλάμε!!!!!! Για κοροΐδα ψάχνει ο Κόκκαλης όπως φαίνεται για να πληρώσουν τις μεταγραφές και να πανηγυρίζει αυτός στο τέλος τους τίτλους.Οπότε τι θα πρέπει να περιμένουμε φέτος?Θα πρέπει να περιμένουμε μεταγραφές τύπου Φιλομένο και Ζουέλα..
Ρε μήπως θέλετε να σας δανείσουμε εμείς κανένα ψιλό? Παλιολιγούρια. Δεν ντρέπεστε λίγο φέτος. Έχετε καταντήσει χειρότεροι από τον καβούρια τον Νταϊφά.Βάλτε λεφτά ή αλλιώς να πάτε στο καλό!!! Τέλος η κοροϊδία. Αν δεν μπορείτε άλλο δρόμο…..
Δεν θα κάνετε εσείς τον Ολυμπιακό καρπαζοεισπράκτορα των ανύπαρκτων, επειδή δεν βάζετε το χέρι στην τσέπη

http://sports.yooblog.gr/(kai ei
kona)

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ