-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

καλημέρα σας!
είμαι η Λάουρα και αντί να σας πρίξω με το τί λέει ο κάθε Κώστας ορφανός και ο κάθε Γιώργος φοιρός σας προτείνω για το σαββατοκύριακο!!!

βιβλίο


ΠΑΟΚ βιβλίο "Η ιστορία του ΠΑΟΚ 1926-2005"


θεατρο

θεατρο--«Τρωάδες» του Ευριπίδη ,

σχόλιο και εικόνα έχουν δημοσιευτεί πιό κάτω.


σινεμά

the damned united

Αυτός είναι ο τίτλος της ταινίας του σκηνοθέτη Τομ Χούπερ (που προσωπικά δεν γνωρίζω) και ασχολείται με τον ιστορικό προπονητή Μπράιν Κλαφ και την 44ημερη παρουσία του στην ιστορική Λιντς Γιουνάιτεντ.

Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Βρετανού συγγραφέα Ντέιβιντ Πις και το σενάριο το έγραψε ο Πίτερ Μόργκαν που έχει γράψει κι άλλα σενάρια για βιογραφικές ταινίες όπως το Φροστ και Νίξον,Ο τελευταίος βασιλίας της Σκωτίας.
Τον ρόλο του Μπράιν Κλαφ παίζει ο Μάικλ Σιν που έχει συνεργαστεί με τον Mόργκαν στο Φροστ και Νίξον, αλλά και στη Βασίλισσα παίζοντας τονΤόνι Μπλερ.

Η ταινία σίγουρα έχει ενδιαφέρον για τους Άγγλους, δεν ξέρω κατά πόσο θα βρει θεατές σε άλλες χώρες μια που οι νεότεροι δεν θα γνωρίζουν και πολλά για την προσωπικότητα και την ιστορία του σπουδαίου Άγγλου αυτού προπονητή. Σίγουρα οι πολυάριθμοι οπαδοί της ΛΙΝΤΣ θα την δούνε.

Οι κριτικές που δέχτηκε ήταν θετικές, αλλά αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου είπαν ότι περιέχει πολλές ιστορικές ανακρίβειες. Η οικογένεια του Μπράιαν Κλαφ έκανε δηλώσεις εναντίον της ταινίας και της σχέσης της με την πραγματικότητα, ενώ τα μέλη της αρνήθηκαν να παραστούν στην πρεμιέρα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ