-Οι επίσημες εμφανίσεις για την περίοδο 2009-2010 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

-Οι επίσημες εμφανίσεις για την περίοδο 2009-2010

Ο ΠΑΟΚ εγκαινιάζει τους εντός έδρας αγώνες της περιόδου 2009-2010 εναντίον της Valerenga Fotball για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League φορώντας τη νέα ασπρόμαυρη ριγέ εμφάνισή του.
Η αθλητική εταιρία PUMA σχεδίασε αποκλειστικά για τον ΠΑΟΚ την πρώτη εμφάνιση της ομάδας από την σειρά «V5» η οποία ξεχωρίζει βασικά για τις τρεις χοντρές άσπρες και μαύρες ρίγες και το υδατογράφημα με το δικέφαλο αϊτό σε ολόκληρη την επιφάνεια της.
Η λευκή και μαύρη εμφάνιση προέρχονται από την σειρά King της PUMA, την οποία πολύ λίγες ομάδες παγκοσμίως έχουν την δυνατότητα να τη διαθέτουν στη συλλογή τους. Και μια από αυτές της ομάδες είναι από φέτος και ο ΠΑΟΚ. Επίσης στα νούμερα των νέων εμφανίσεων χρώματος λευκό και μαύρο υπάρχει από φέτος και το σήμα της ομάδας
Και οι τρεις νέες εμφανίσεις της ομάδας θα διατίθενται από το πρωί της Πέμπτης αποκλειστικά από το ΠΑΟΚ Megastore.
Η επίσημη παρουσίαση των εμφανίσεων του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 θα γίνει την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009 στις 14.00 στο ΠΑΟΚ Megastore.

σημ.η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ θα καλύπτει το ρεπορτάζ ΠΑΟΚ ,ΟΠΟΙΑ και εάν είναι η αντιμετώπιση προς αυτήν και τους συνεργάτες της των ''νεόκοπων'' δημοσχετιστών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ