-Πέρασαν και πέρασαν..... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

-Πέρασαν και πέρασαν.....


Διαβάζοντας ότι ο Λέμπο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Νασιονάλ του Μοντεβιδέο για τα επόμενα 2 χρόνια, μου ήρθε στο μυαλό και δεν ξέρω γιατί...έτσι ασυναίσθητα...που να συνεχίζει την καριέρα του Ο Ντελόρτε.
Mετά απο μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο βρήκαμε που αγωνίζεται ο υψηλόσωμος (1.99 παρακαλώ)Ντελόρτε, o οποίος στον ΑΡΗ "πέρασε και δεν ακούμπησε".Tον περασμένο Δεκέμβριο και αφού έλυσε την συνεργασία του με τον ΑΡΗ, o Aλεχάντρο Ντελόρτε συνέχισε την καριέρα του στην πρώτη κατηγορία της Βενεζουέλας και στην Deportivo Táchira όπου αγωνίστηκε σε 7 αγώνες στο Clausura της Βενεζουέλας ξεκινώντας στα 5 απο αυτά ώς βασικός και στα 2 ως αλλαγή.
Επίσης αγωνίστηκε και σε 3 αγώνες στο Copa Libertadores... Δεν κατάφερε να σκοράρει σε κανέναν αγώνα και σε καμία από τις δυο διοργανώσεις..
Στις 28 Ιουλίου 2009 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής και στην Olimpo de Bahia Blanca. Στην ομάδα που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα και μάλιστα οι οπαδοί της Οlimpo περιμένουν πολλά γκόλ απο τον 31 χρονο επιθετικό .
Τα κιτρινόμαυρα πάντως δεν λέει να τα αφήσει ή να τον αφήσουν καθώς, όπως η ομάδα της Βενεζουέλας έτσι και η Olimpo έχουν κιτρινόμαυρες ενδυμασίες...

http://animationaris.blogspot.com/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ