- Γιάννης Ιωαννίδης - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

- Γιάννης Ιωαννίδης

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης, με την ευκαιρία της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010 του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague και την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, έκανε την παρακάτω δήλωση :

«Εν όψει της 1ης αγωνιστικής του νέου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, εκφράζω την ικανοποίησή μου για την έναρξη της πιλοτικής εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και της κάρτας φιλάθλου, σε 4 γήπεδα της Superleague, δηλαδή στα γήπεδα του Εργοτέλη, του Ατρομήτου, του Πανιωνίου και του Λεβαδειακού.
Υλοποιείται, έτσι, μία δέσμευση που είχαμε αναλάβει. Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι με την εφαρμογή αυτού του καινοτόμου μέτρου, σε συνδυασμό με την ύπαρξη καμερών ασφαλείας, συμβάλλουμε αποφασιστικά στην καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα, αντιμετωπίζοντας καθοριστικά το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο. Η ευθύνη πλέον θα εξατομικεύεται, η κάθε θέση θα έχει ονοματεπώνυμο, ο καθένας δηλαδή θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τη δική του θέση και θα γνωρίζουμε επακριβώς που κάθεται ο κάθε φίλαθλος μέσα στο γήπεδο καθώς και ποια είναι η «γειτονιά» του. Σταθερός στόχος μας – όπως έχω επανειλημμένα τονίσει – είναι να καταστούν τα γήπεδά μας απόλυτα ασφαλείς χώροι και οι αθλητικές συναντήσεις να θεωρούνται και πάλι ολοκληρωμένες μορφές ψυχαγωγίας, ελκυστικές για όλη την οικογένεια.
Αποδίδουμε μεγάλη σημασία στην ενημέρωση της κοινής γνώμης και για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους να πληροφορηθούν τις λεπτομέρειες του νέου μέτρου, προκειμένου να κατανοήσουν την αναγκαιότητα και τα πλεονεκτήματά του. Προσβλέπουμε στη συμπαράστασή τους και βασιζόμαστε πολύ στην υποστήριξή τους, ώστε αυτή η αρχική πιλοτική φάση να είναι απόλυτα πετυχημένη, δεδομένου ότι ακολουθεί η μελλοντική εφαρμογή του σε όλα τα γήπεδα, βάσει συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων τα οποία έχουν συμφωνηθεί με τις ομάδες.»


Ο φίλαθλος του Εργοτέλη Μιχαήλ Δεμερτζής έγινε ο πρώτος, σε όλη την Ελλάδα, που προμηθεύτηκε ηλεκτρονικό εισιτήριο, μέσω της νέας διαδικασίας έκδοσης κάρτας φιλάθλου, το οποίο επισυνάπτουμε σε ηλεκτρονική μορφή.

η ''αθλητική γνώμη'' σας δείχνει το πρώτο Ελληνικό εισιτήριο!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ