-'Διπλό' πρόγραμμα υπό βροχή - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

-'Διπλό' πρόγραμμα υπό βροχή

Υπό αντίξοες καιρικές προπονήθηκε,χθες πρωί και απόγευμα, στο Αθλητικό Κέντρο του Prato Allo Stelvio του Bolzano, ο ΗΡΑΚΛΗΣ.
Κατά την πρωινή προπόνηση επικρατούσε ελαφρά βροχόπτωση, ενώ η απογευματινή διεξήχθη με έντονη βροχή. Στον τομέα των τραυματιών, ο Κονέ έσβησε το όνομά του από το τραυματιολόγιο, περνώντας στους ρυθμούς της ομάδας, ο Die άρχισε ατομικό με βάδην και έπεται να αρχίσει πρόγραμμα με τροχάδην.
Ο Touma πέρασε σε έντονο ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Περπερίδης συνεχίζει το συνδυαστικό, ακολουθώντας τμήματα της ομαδικής προπόνησης, ενώ, παράλληλα συνέχισε και την ατομική προπόνησή του. Τέλος, ο Kowalewski εξακολούθησε το πρόγραμμα αποθεραπείας.
Η ομάδα θα προπονηθεί σήμερα 04/08, επίσης δύο φορές, πρωί (11:00 ώρα Ελλάδος, 10:00 τοπική) και απόγευμα (18:00 ώρα Ελλάδος, 17:00 τοπική).
Οσον αφορά στο Nuno Piloto, είχε σήμερα επικοινωνία με τους ιθύνοντες των 'κυανολεύκων' και προσδιόρισε την Δευτέρα 10/08, ως την εξαιρετικά πιθανή ημέρα, κατά την οποία θα υποβληθεί σε επέμβαση, στο Oporto.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ