-η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

-η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ARIS MEGASTORE η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας του ΑΡΗ σε συνεργασία με την γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών REEBOK.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ AΡΗΣ, Θανάσης Αθανασιάδης ήταν αυτός που αρχικά αναφέρθηκε στην συνεργασία των δύο πλευρών: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη χορηγό εταιρεία της επίσημης ενδυμασίας της ομάδας την REEBOK, ενός ηγέτη στο χώρο της παγκόσμιας αθλητικής βιομηχανίας που και φέτος θα είναι δίπλα μας στηρίζοντας τις προσπάθειές μας για κατάκτηση ακόμα μεγαλύτερων αγωνιστικών στόχων. Ευελπιστούμε σε μια παραγωγική και ανταποδοτική χρονιά και για τα δύο μέρη και ευελπιστούμε πως του χρόνου θα έχουμε να παρουσιάσουμε βελτιωμένα αποτελέσματα και οι δύο πλευρές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμη μια φορά τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της χορηγού εταιρείας οι οποίοι από το πόστο τους ο καθένας ξεχωριστά και αποτελώντας κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας, φροντίζουν για την κάλυψη των αναγκών και απαιτήσεων μιας τόσο μεγάλης ομάδας όπως είναι ο ΑΡΗΣ ".

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Sports Marketing Manager της ADIDAS GROUP , Γιώργος Μισιτζής: "Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια. Η συνεργασία της Adidas Group με την ΠΑΕ AΡΗΣ είναι μακροχρόνια και πολύ επιτυχημένη και θέλω με την ευκαιρία να ευχηθώ καλή επιτυχία στη διοίκηση του Άρη που πραγματικά κάνει τα πάντα για το καλό της ομάδας. Ο AΡΗΣ αποτελεί για την REEBOK το κορυφαίο ποδοσφαιρικό και αθλητικό σύμβολο στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην οποία εμείς εκπροσωπούμε σήμερα και αυτό πρέπει να το ξέρει ο κόσμος . Οι φανέλες είναι κατασκευασμένες με τις τελειότερες προδιαγραφές της REEBOK παγκοσμίως στον σχεδιαστικό και τεχνολογικό τομέα. Για μας το ποιο σημαντικό το μάξιμουμ αποτέλεσμα το οποίο πρέπει να πετύχει ο ποδοσφαιριστής κατά την διάρκεια του αγώνα, και αυτό το πετυχαίνουμε με την νέα αυτή τεχνολογία. Εύχομαι οι φανέλες αυτές είναι γούρικες και να φέρουνε στον ΑΡΗ ένα τίτλο κάτι το οποίο πιστεύουμε, καθώς διαθέτει φοβερό υλικό και εύχομαι καλή επιτυχία".

Στην συνέχεια οι τέσσερις αρχηγοί για τη νέα αγωνιστική περίοδο Σέρχιο Κόκε, Νάτσο Γκαρσία, Θέμης Κουλουχέρης και Μιχάλης Σηφάκης, όπως και η πρώτη χρονικά φετινή μεταγραφή του ΑΡΗ, ο Λεάντρο Γκρασιάν παρουσιάσαν τις νέες φανέλες και φυσικά αμέσως μετά το σύνολο των παικτών και ο Ιομάρ Μαζίνιο υπέγραψαν αυτόγραφα και… φανέλες στους φίλους της ομάδας που κατέκλυσαν το ARIS MEGASTORE.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ