Β-Ε-Λ-Α-Κ-Ι-Α---> - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Β-Ε-Λ-Α-Κ-Ι-Α--->

---> Πραγματικά δεν χορταίνεις να βλέπεις τα βιντεάκια από την είσοδο των ομάδων στο Κλεάνθης Βικελίδης απο το μεγάλο φιλικό ΑΡΗΣ - BOCA JUNIORS. Θα μείνει για πάντα στην Ιστορία.---> Μήπως το Κλεάνθης Βικελίδης είναι "επικίνδυνο" γήπεδο σε sold out αγώνες;;; Μήπως με την παρουσία του στο γήπεδο ο κόσμος να αναγκάσει, να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τα γήπεδα στην Θέρμη;;
--->Τον Κόκε, όσο τον είδατε εσείς να παίζει ώς αριστερό εξτρέμ, στο φιλικό με την Μπόκα, άλλο τόσο τον είδαμε και εμείς. Πρέπει να το ψάξει λίγο ο Ιομάρ για την θέση του Ισπανού......

---> Το Clausura τελείωσε στις 5 Ιουλίου και ξαναρχίζει (λέμε τώρα, λόγω αναβολής) η Apertura στις 14 Αυγούστου.Μην τρελαίνεστε, έτοιμη ομάδα ήταν η Μπόκα και στο φινάλε ......είναι και η Μπόκα.
---> Για τους αρχαίους ημών προγόνους η φιλοξενία ήταν μια ιερή διαδικασία. Για να τονίσουν την σημασία της φιλοξενίας, προστάτης της ήταν ο Θεός των Θεών, ο Ξένιος Δίας. Μάλλον εκεί στην ΑΕΚ πρέπει να τους κάνει κάποιος μαθήματα Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας....δεν γίνετε κύριε μου να φιλοξενείς την Μπόκα και να δυσανασχετούν για το ξενοδοχείο που εσύ ώς ΠΑΕ τους έχεις κλείσει.....διαβάστε εδώ..

---> Διαβάσαμε τις κλήσεις του Ρεχάγκελ για το φιλικό με την Πολωνία και ο Σηφάκης πάλι δεν ήταν στους εκλεκτούς. Δεν λέω, ο Τζόρβας είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, αλλά πέρσι ήταν αναπληρωματικός και φέτος για εκεί προορίζεται. Και πέρσι για τρίτο τερματοφύλακα τον Τζόρβα είχε στην Εθνική, ενώ ο Σηφάκης έπαιζε βασικός στον ΑΡΗ.....Τι να πείς;;;;..... Εεεε, Θα μου πείς, εδώ πήρε τον Σεϊταρίδη που δεν έχει κάνει προετοιμασία και είναι χωρίς ομάδα ακόμα.

---> Με την ελπίδα μας άφησε ο Μπαττιόν ότι μπορεί φέτος να τον βλέπαμε βελτιωμένο.....δανεικός στην Μπάνφιλντ.....ελεύθερη μια θέση ξένου.....Ευχαριστούμε.
---> Πόσο έδινε το διπλό της Βαλερένγκας;;; Έλα......πόσο;;


--->Ακούσαμε τον Λάμπρο Σκόρδα, μετά από πολύ καιρό, στην μεταμεσονύχτια εκπομπή "Μπουγάτσα με Ζάχαρη", βγάζοντας μάλιστα την είδηση ότι η εφημερίδα Αθλητικά Νέα θα κυκλοφορήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου.
---> Πώς γίνεται, ο πρωτεργάτης της εβδομαδιαίας εφημερίδας Δικέφαλος του Βορρά να γράφει άρθρο αφιερωμένο στην νέα ιδιότητα του Σκόρδα ώς εκδότη και μάλιστα να εύχεται στην εφημερίδα των Αθλητικών Νέων “καλή τύχη και μακροημέρευση”;;;;;

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ