Φτιάχνει "στολίδι" 22.000 θέσεων ο Ηρακλής στη Μίκρα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Φτιάχνει "στολίδι" 22.000 θέσεων ο Ηρακλής στη Μίκρα

ΣΕ 18 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ
Είκοσι δύο χιλιάδες φιλάθλους θα μπορεί να φιλοξενεί το νέο γήπεδο του Ηρακλή, όπως αποκάλυψε σε αθλητικ'ο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο ένας από τους δύο ανθρώπους που εργάζονται στη σχετική μακέτα, Μπάμπης Καρακάσης.
«Το γήπεδο θα είναι 22.000 θέσεων, συν τις σουίτες και τις θέσεις των VIP. Θα είναι όλο κλειστό από πάνω, θα είναι ένας γηπεδικός οργανισμός.
Θα υπάρχει το αγωνιστικό κομμάτι, το εμπορικό και το συνεδριακό, θα υπάρχουν αίθουσες για να φιλοξενήσουν συνεδριάσεις, βρισκόμαστε στην προμελέτη για τον συγκεκριμένο χώρο. Το πάρκινγκ θέλαμε να είναι μεγαλύτερο αλλά η UEFA βάση των κανονισμών δίνει περιθώριο 900 θέσεων και τόσο θα είναι.
Θέλουμε να το παρουσιάσουμε στην οικογένεια του Ηρακλή και στον.. κόσμο της Θεσσαλονίκης», τόνισε ο κ.Καρακάσης, ο οποίος αναφέρθηκε ακόμη στο υπάρχον κτίριο που βρίσκεται στη Μίκρα:

«Το κτίριο που ήδη υπάρχει εκεί μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε εφόσον μας το επιτρέψει η ΓΓΑ. Ο Ηρακλής είναι ενιαίος και έχουμε προβλέψει γραφεία για την ΠΑΕ και όχι μόνο».
Σε ό,τι αφορά στα ήδη υπάρχοντα γήπεδα, πρόσθεσε: «Δεν θα μείνει κανένα από τα γήπεδα που υπάρχουν εκεί. Θα είναι ένα γήπεδο και οι χώροι πάρκινγκ. Απαιτείται ένα χρονικό διάστημα δύο χρόνων και κάτι, γιατί θα γίνουν ειδικές κατασκευές όπως το στέγαστρο. Αν δεν γίνει για παράδειγμα το στέγαστρο στην αρχή, τότε μπορεί να γίνει μέσα σε 18 μήνες».
Τέλος, ο κ.Καρακάσης αναφέρθηκε στην παρουσίαση του έργου: «Μέσα σε λίγες ημέρες ο Γυμναστικός Ηρακλής θα κάνει τις ανακοινώσεις σχετικά με την παρουσίαση και δεν θέλω να πω τίποτα. Σίγουρα κι εγώ ένιωθα πίεση τους τελευταίους δύο μήνες, γιατί αρκετοί άνθρωποι καλοπροαίρετα ζητούσαν να μάθουν για την εξέλιξη της εργασίας μας».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζήςhttp://www.sport-fm.gr/article/195046

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ