Μαζίνιο: «Στόχος μόνο η νίκη» - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Μαζίνιο: «Στόχος μόνο η νίκη»

Ο Ιομάρ Μαζίνιο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ σημειώνοντας ότι ο ΑΡΗΣ έχει ως μόνο στόχο τη νίκη:
«Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ θα είναι παρόμοιο με αυτό κόντρα στον Ατρόμητο. Οι παίκτες του ΠΑΣ έχουν ίδια χαρακτηριστικά με του Ατρομήτου. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο ΠΑΣ του αρέσει να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και είναι μια ομάδα που έχει αρκετή κατοχή της μπάλας. Έκανε πολύ καλές μεταγραφές με παίκτες που έχουν εμπειρία. Παίζει με διαφορετικό σύστημα εντός και εκτός έδρας . Εμείς όμως έχουμε της δυνατότητες να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε την νίκη. Από εμάς εξαρτάται το παιχνίδι. Θα πρέπει να βρούμε γρήγορα ρυθμό ώστε να πετύχουμε κάποιο τέρμα και να πάρουμε το παιχνίδι. Η διακοπή από την μια μας βοήθησε γιατί είχαμε χρόνο ώστε να δουλέψουμε τα λάθη και να παρουσιαστούμε με καλύτερο πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια. Από την άλλη, μας στοίχισε καθώς κάποιοι από τους βασικούς μας παίκτες δε θα μπορέσουν να ενισχύσουν τις προσπάθειές μας στον αυριανό αγώνα».

Θλάση στον δικέφαλο ο Νάτσο ΓκαρσίαΤραυματίας επέστρεψε από την Βολιβία ο Νάτσο Γκαρσία. Ο διεθνής μέσος εξετάστηκε αργά το απόγευμα από τον γιατρό της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή, ο οποίος διέγνωσε θλάση στον δικέφαλο. Ο χρόνος αποθεραπείας του ποδοσφαιριστή υπολογίζεται περίπου στον ένα μήνα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ