Νίκη 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Νίκη 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα

ρεπορταζ ΧΑΡΗΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΤΣΑΣ

Το γρήγορο γκολ του Μεντί Ναφτί μόλις στο 3΄ έδωσε στον ΑΡH το δικαίωμα να πετύχει μία δύσκολη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ δώρο του Ελευθερόπουλου..
Οι παίκτες του Ιομάρ Μαζίνιο(δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα προπονητικά) κατέκτησαν το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα έφτασαν τους 7 βαθμούς και βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας έστω πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής.
Ο Τυνήσιος μέσος του ΑΡΗ άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ στο 3΄, ενώ δύο λεπτά αργότερα
Κάμπορα και Κόκε δεν κατάφεραν να συνεργαστούν σωστά(σε καμμία φάση) σε κόντρα επίθεση. Ο Κάμπορα στο 18΄και ο Φερνάντεζ στο 30΄είχαν καλές στιγμές για γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ σπουδαίες ευκαιρίες χάθηκαν από τον Κάλβο στο 62΄, τον Κάμπορα στο 68΄τον Κόκε στο 75΄, τον Χαβίτο στο 77΄, τον Φερνάντεζ στο 88΄και πάλι τον Κόκε στο 90΄.
Ο ΠΑΣ από την πλευρά του έλεγχε το παιγνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα,δικαιούταν κάτι καλύτερο, απείλησε με το Ντιμπαλά στο 43΄ και τον Σαιτιώτη στο 65΄, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο πολύ καλός Μιχάλης Σηφάκης(αξίζει ευκαιρία στην Εθνική Ελλάδας) απομάκρυνε με εξαιρετικές επεμβάσεις.
Κορυφαίος παίκτης του Αρη ο Φερναντέζ και του Πας ο Μπακαγιόκο
Άφαντοι οι Γκαρσιάν ,ΣΑιτιώτης ,αρνητικοί Ρονάλτο ,Μπαλάφας .
ο Αρης όταν πιέζεται δεν έχει λύσεις....
Ο ρέφερι της αναμέτρησης κ. Παμπορίδης από το Κιλκίς έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ντιμπαλά, Σαϊτιώτη, Μπαλάφα, Ναφτί , Κώτσιος.
Μπράβο στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τα μέτρα ασφαλείας και την φιλοξενεία των οπαδών του ΠΑΣ.
Πολύ καλή η ''μπάντα '' των κιτρίνων!
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Αράνο, Φλάβιο, Νάσούτι, Ρονάλντο (46΄ Ρομπέρζ), Ναφτί, Φερνάντεζ, Κόκε, Γκρασιάν, Κάλβο (79΄ Χαβίτο), Κάμπορα (72΄ Ρόβας).
ΠΑΣ Γιάννινα: Ελευθερόπουλος, Κούσας, Κώτσιος, Ντάτσιος, Μενδρινός, Μπαλάφας (69΄ Μιχαλόπουλος), Σαϊτιώτης, Τζανής (46΄ Μπακαγιόκο), Βάντερσον (77΄ Κανακούδης), Μαϊστόροβιτς, Ντιμπαλά.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ