Ατέλειωτη πίκρα, απαράδεκτη ήττα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Ατέλειωτη πίκρα, απαράδεκτη ήττα


Δώδεκα χρόνια έχει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα τον Ολυμπιακό, αλλά η χθεσινή ήττα δεν ήταν συνηθισμένη.
Δεν τρώγεται με τίποτα και δεν γίνεται αποδεκτή από όποια πλευρά κι αν την δεις. Ο ΠΑΟΚ που απέναντι στον Ολυμπιακό ξεκίνησε επιθετικά, που προηγήθηκε στο 10’, που είχε ευκαιρίες να διπλασιάσει τις επιτυχίες του, που ήταν ικανός να «σκορπίσει» τον Ολυμπιακό, όχι μόνο δεν το κατάφερε, αλλά γνώρισε και μια απρόσμενη όπως εξελίχθηκε ήττα στο τέλος της αναμέτρησης, προσφέροντας ισχυρές δόσεις απογοήτευσης στον υπομονετικό κόσμο του, που στο τέλος αποσβολωμένος από την ανατροπή, δεν είχε κουράγιο, να φύγει από το γήπεδο, να διαμαρτυρηθεί, να αποδοκιμάσει.
Είναι ενδεικτικό πως ο Ολυμπιακός που φαινομενικά αρκούνταν και στον βαθμό της ισοπαλίας, κέρδισε τη νίκη με τρόπο όχι αναμενόμενο και σε μια χρονική στιγμή, που ήδη είχαν αρχίσει οι φίλαθλοι να αποχωρούν.
Μάλιστα από το 70’ και μετά οι δυο ομάδες έδειξαν πως ήταν ικανοποιημένες με το βαθμό της ισοπαλίας και όταν στο 71’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ένα κόρνερ, κανείς δεν πήγαινε να το εκτελέσει, αφήνοντας τον χρόνο να κυλάει και μάλιστα ούτε κανείς από τους γηπεδούχους έδειχνε να βιάζεται για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ