

1 κιλό γαύρος ανοιγμένος χωρίς κόκαλο
50γρ.τριμμένο κρίθινο παξιμάδι
50γρ.σησάμι 50γρ. κουκουνάρι
50γρ.σταφίδα κορινθιάκη
1κουταλάκι ταραμά
2 κρεμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 λεμόνια
Λίγο μαϊδανό ψιλοκομμένο
3-4 φύλλα δάφνης
Παρθένο Σησαμέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πολτοποιούμε τον ταραμά με λίγο σησαμέλαιο και ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από το γαύρο. Από το μείγμα που φτιάξαμε βάζουμε μία κουταλίτσα στη φαρδι

* Σερβίρουμε με σαλάτα ρόκα, γλιστρίδα,κάρδαμο, ντομάτα & φρέσκο κρεμμυδάκι.
ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟς