![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPdrcxY1_haHaGi839vdUggzXDL6WLph11TAdIeXr40MKndk61eLBRo_Yb5qjxTs4iwn4hKLrIQzOuKABASRtZTa00lPJxzYm3N2CDfJE9VuU63u2CqK8AwL5tSKenWNxhi9f4oT26GmU/s400/images%5B4%5D.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCR50cLhvxeF-bFueskyDIC79SgD0t5YE-edR-6coKgIrPn7RmPh5oSISGkHd9DL-FKW5_Z_epq4JBNwHHVUPTEYuwyjIqDJnMhLgx1pztqvlzMY6FovhKfLMmHDCDJ2H100PBdQZq1Bo/s400/images%5B4%5D.jpg)
1 κιλό γαύρος ανοιγμένος χωρίς κόκαλο
50γρ.τριμμένο κρίθινο παξιμάδι
50γρ.σησάμι 50γρ. κουκουνάρι
50γρ.σταφίδα κορινθιάκη
1κουταλάκι ταραμά
2 κρεμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 λεμόνια
Λίγο μαϊδανό ψιλοκομμένο
3-4 φύλλα δάφνης
Παρθένο Σησαμέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πολτοποιούμε τον ταραμά με λίγο σησαμέλαιο και ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από το γαύρο. Από το μείγμα που φτιάξαμε βάζουμε μία κουταλίτσα στη φαρδι
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEicYo-saESuDdYPAnFfdn5w1IwrVgcWj9XDfJsSKIUGZEEh7-zYHblQjQ7P8KbPJLC-FbR3l4qgABzKLQ5z5Ya975fz1e2_JrzhHt4aaVf__Veu09BYYUPh8jfBZ4_faxigK74vV3YBQxc/s400/images%5B3%5D.jpg)
* Σερβίρουμε με σαλάτα ρόκα, γλιστρίδα,κάρδαμο, ντομάτα & φρέσκο κρεμμυδάκι.
ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟς