Ανακοίνωση για τον κεκλεισμένων των θυρών αγώνα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Ανακοίνωση για τον κεκλεισμένων των θυρών αγώνα


Με βάση την ενημέρωση από την Αρμόδια Διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος, Super League, και επειδή πρόκειται για τον πρώτο αγώνα με αυτή την ιδιαιτερότητα, θα πρέπει να διευκρινιστεί στους φιλάθλους ότι ο αγώνας της 4ης Αγωνιστικής, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19/09/2009, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (19:00), μεταξύ του ΗΡΑΚΛΗ και της Λάρισας θα διεξαχθεί ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ. Αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν έχει την δυνατότητα να αφορά στο φίλαθλο κοινό, το οποίο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, με βάση τις ισχύουσες διατάξεις και τη σχετική απόφαση των Δικαιοδοτικών Οργάνων.

Επίσης, αυτό σημαίνει ότι ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΙΤΕΣ, ΤΟ ΜΠΑΡ, ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ – ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ.

Οι εργαζόμενοι του Καυτανζογλείου Σταδίου, οι οποίοι δεν εμπλέκονται στην διοργάνωση αγώνων της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και δεν φέρουν τη σχετική διαπίστευση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο εσωτερικό του Σταδίου, καθώς σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών δικαιολογείται η παρουσία μόνο του αμέσως εμπλεκομένου στην διεξαγωγή προσωπικού.

Οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. θα εισέλθουν στα Δημοσιογραφικά Θεωρεία από την ειδική είσοδο των Μ.Μ.Ε, ισχύοντας ακριβώς τα ίδια προαπαιτούμενα με τους υπολοίπους αγώνες για την είσοδό τους.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ