-...ως γκρινιάρης εξηγούμαι: - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

-...ως γκρινιάρης εξηγούμαι:

Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε τον Ηλία Αναστασάκο στον Ατρόμητο, ενώ ταυτόχρονα πήρε δανεικό από τον ΠΑΟ τον Brice Moon.
Προσωπικά είμαι αντίθετος στις δυο αυτές μετακινήσεις.
Και για να μην κατηγορηθώ ως γκρινιάρης εξηγούμαι:
- Ο Ηλίας πρόσφερε πάρα πολλά πέρσι στον ΠΑΟΚ. Έβαλε τα γκολάκια του όταν η ομάδα τον χρειάστηκε, έδειξε υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό, δεν δημιούργησε προβλήματα στα αποδυτήρια και στον προπονητή. Ήταν κύριος σε όλα του. Ήρθε κύριος, υπήρξε κύριος και με τη δήλωση που έκανε φεύγοντας, φεύγει κύριος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δώσαμε έναν τέτοιο παίκτη, τη στιγμή κατά την οποία αφήσαμε τον (προβληματικό, ΟΚ) Μπακαγιόκο να φύγει, την στιγμή που ο Μούσλι είναι ντεφορμέ κι ο Σάντος δεν δείχνει να εμπιστεύεται τον Παπάζογλου και που γενικώς έχουμε πρόβλημα στο γκολ!
- Ο Μουν τι έρχεται να κάνει;;;
Να καλύψει τα ψυχολογικά του από το θανατηφόρο ατύχημα που προκάλεσε;;; ΟΚ, στην παρούσα δεν έχουμε δεξί μπακ γιατί ο Σνάουτσερ κι ο Αραμπατζής είναι τραυματίες κι ο Μπιζέρα αναγκαστικά παίζει σέντερ μπακ γιατί και εκεί έχουμε θέματα τραυματισμών, αλλά έλεος ρε παιδιά.
Ούτε οι τραυματίες θα είναι αιώνια τραυματίες, ούτε ο Μουν είναι το σούπερ δεξί μπακ που χρειαζόμαστε.Αυτά τα θέματα και πολλά άλλα θα έχει την ευκαιρία να μας ξεκαθαρίσει ο Ζαγοράκης στην επικείμενη συνέντευξη που θα δώσει την άλλη εβδομάδα.

Στην οποία έχουμε και εμείς έμμεσα τη δυνατότητα να υποβάλλουμε τα ερωτήματά μας μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ.


Έγραψε ο DonMits, Ο Τίτλος είναι της Α.Γ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ