ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΜΑΪΚ ΠΑΟΥΕΛ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΜΑΪΚ ΠΑΟΥΕΛ

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από το ερχόμενο Σάββατο (5/9) ο Αμερικανός θρύλος του άλματος εις μήκος, Μάικ Πάουελ, με την άφιξη του οποίου θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον Παγκόσμιο Τελικό Στίβου WAF – IAAF / VTB Bank 2009, που θα γίνει στις 12-13 Σεπτεμβρίου στο Καυτανζόγλειο στάδιο.
Αμέσως μετά την άφιξή του, ο 46χρονος πρωταθλητής του παρελθόντος, ο οποίος πλέον έχει την ιδιότητα του Πρεσβευτή της IAAF, πρόκειται να παραβρεθεί στα επίσημα εγκαίνια του Περιπτέρου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στην 74η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 5/9 και ώρα 12:30.

Εκεί, ο Αμερικανός ρέκορντμαν θα έχει την ευκαιρία να υπογράψει αυτόγραφα σε νεαρούς θαυμαστές του και να μιλήσει στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε..
Ο Μάικ Πάουελ είναι κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στο μήκος με 8,95μ. εδώ και ακριβώς 18 χρόνια, αφού είχε σημειώσει την ιστορική επίδοση στις 30 Αυγούστου 1991, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τόκιο.

Το ρεκόρ του παραμένει απλησίαστο από τότε, τείνοντας να φτάσει σε διάρκεια στο χρόνο το αμέσως προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ στο αγώνισμα, το 8,90μ. του Αμερικανού Μπομπ Μπίμον από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μεξικού, το 1968.

ΧΑΡΗΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΤΣΑΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ