παοκ-ηρακλης - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

παοκ-ηρακλης





















ΠΑΟΚ - Ηρακλής 1-0 για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2009-2010Όσο κι αν φαίνεται περίεργο υπάρχουν προπονητές που δεν πιστεύουν ότι μπορείς από τον πάγκο να αλλάξεις τον ρου του παιχνιδιού.

"Ότι είχα να πω στους παίκτες μου το είπα πριν τον αγώνα" λένε.Το πόσο λάθος είναι αυτό, το είδαμε χτες. Ο καρπουζάς Σάντος προφανέστατα αφύπνισε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου την ομάδα που σερνόταν στο πρώτο ημίχρονο και έκανε τις μαγικές αλλαγές που κρίναν το παιχνίδι.

Έβαλε Ίβιτς και Κοντρέρας να παίξουν επιθετικό δίδυμο σε ένα παράδοξο 4-4-2. Ναι, ο Κοντρέρας έπαιξε σέντερ φορ, κι έκανε την ασίστ στον Ίβιτς για το νικητήριο γκολ!Θα πω λίγα σκόρπια πράγματα για το ματς:


- Ο ΠΑΟΚ παίζει φέτος χωρίς σύστημα. Τα εξτρέμ παίζουν μόνα τους, χωρίς ντουμπλαρίσματα και ουσιαστικά βασιζόμαστε στις ατομικές τους ενέργειες. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό.- Τον ΠΑΟΚ του πρώτου μέρους δεν θέλω να τον θυμάμαι. Θέλω να βλέπω τον παθιασμένο και λυσσασμένο για νίκη ΠΑΟΚ του β' μέρους.- Μεγάλο ρόλο έπαιξε κατά τη γνώμη μου το γεγονός ότι ο Γκαρσία πήρε μέτρα και ανέβηκε πιο κοντά στην περιοχή του Ηρακλή. Και μαζί του όλο το κέντρο της ομάδας.



- Ο Κονσεϊσάο καλό θα ήταν να επικεντρωθεί στο να παίζει καλύτερα κι όχι να κάνει απαράδεκτες βλαχομαγκιές σε επόπτες και αντιπάλους και θέατρο για δήθεν φάουλ.- Παίκτης Παπάζογλου δεν υπάρχει. Έτσι απλά. Δεν είναι μόνο ότι έχασε και πάλι το άχαστο (όπως και με τη Βαλερέγγα), είναι ότι η εν γένει παρουσία του είναι άθλια. Με ύψος άνω του 1.90 δεν πήρε ούτε μια κεφαλιά, τη στιγμή που ο Βιερίνια του 1.70 κέρδισε πάρα πολλές. Η κάκιστη εικόνα του, του κόστισε και την αλλαγή και τον εξευτελισμό να αντικαθίσταται ο φορ από σέντερ μπακ (Κοντρέρας), ο οποίος μάλιστα με την ανακατωσούρα που δημιούργησε, έλυσε και το γόρδιο δεσμό. Ελπίζω το Δεκέμβριο η ομάδα να έχει τα λεφτά να πάρει ένα σέντερ φορ, γιατί αλλιώς η χρονιά δεν βγαίνει μόνο με Φιλομένο και τον νυχτοπερπατητή Μούσλι...


- Ο Βιερίνια μαζί με τον Κούτσια είναι όλος ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή.


- Με Μαλεζά για τρίτο συνεχόμενο αγώνα βασικό δεν έχουμε φάει γκολ. Τυχαίο;;; Καθόλου!


- Ο Τσιρίλο καλό θα ήταν να προσέχει λίγο τα μαρκαρίσματά του. Ελπίζω ο καρπουζάς να στείλει αυτόν στον πάγκο όταν επανέλθει πλήρως ο Κοντρέρας κι όχι το Μαλεζά.


- Ο Ηρακλής κατέβηκε για να παίξει 0-0. Τον αδικεί η τακτική αυτή, καθώς θεωρώ ότι έχει ρόστερ που μπορεί να παίξει μπάλα. Σίγουρα ο Πάμπορ τον αδίκησε σε κάποιες φάσεις που θα έπρεπε να είχε βγάλει κάρτες σε δικούς μας, αλλά κι εσύ ρε Προτάσωφ, όταν παίζεις θέατρο από το πρώτο λεπτό, τι περιμένεις;;;


Τι απαιτήσεις έχεις;;;


Η νίκη αυτή φέρνει επιτέλους λίγη ηρεμία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.


Τη χρειαζόμαστε όλοι.


Επόμενος αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 17/10/2009 στις 19.00.


Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω, καθώς παντρεύεται κολλητός μου.


ΥΓ. Η νίκη αφιερώνεται στα αδικοχαμένα αδέρφια μας...


Συνθέσεις:


ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Κονσεϊσάο (66΄ Κουτσιανικούλης), Τσιρίλο, Σορλέν, Μαλεζάς, Παπάζογλου (84΄ Κοντρέρας), Λίνο, Φωτάκης (75΄Ίβιτς), Βιεϊρίνια.


Ηρακλής: Κοβαλέφσκι, Κατσαμπής, Ντιέ, Τουμα (62΄ Κονέ), Μάρτος, Ντίκα (69΄ Νταλαμπόνα), Παπαστεργιανός, Γιαννούλης, Ιάκομπ, Επσταϊν, Λέκι (77΄ Παπαζαχαρίας).Γκολ: 87' Ίβιτς Κίτρινες κάρτες: 30' Τσιρίλο, 39' Μαλεζάς, 57' Κονσεϊσάο, 84' Γκαρσία - 25' Λέκι, 39' Γιάκομπ, 81' ΓιαννούληςΔιαιτητής: Παμπορίδης
Έγραψε ο DonMits

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ