ZAGORAKIS - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ZAGORAKIS

Με μια λιτή ανακοίνωση ο Θόδωρος Ζαγοράκης μας ενημέρωσε χτες ότι παραιτείται από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τα αίτια της παραίτησης είναι άγνωστα. Ο ίδιος ο Θοδωρής μας λέει ότι υποβάλει την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.



Κατά έναν περίεργο τρόπο δεν σοκαρίστηκα όταν το έμαθα. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως στο πολύ πίσω μέρος του μυαλού μου να το περίμενα. Δεν ξέρω. Όπως και να 'χει, δεν περίμενα να γίνει με αυτόν τον τρόπο. Νοιώθω ότι ο Θοδωρής φεύγει από την πίσω πόρτα.


Από χτες άκουσα διάφορα: ότι έχει πρόβλημα υγείας, ότι έχει οικονομικό πρόβλημα, ότι κουράστηκε, ότι δεν θέλει να "δώσει" τους αλήτες που κάναν τα αίσχη στη Σουρωτή, ότι, ότι, ότι... Δεν ξέρω τι μπορεί να ισχύει, εγώ σαν οπαδός και μέτοχος του ΠΑΟΚ θεωρώ ότι δικαιούμαι να ξέρω τους λόγους της παραίτησης άμεσα.


Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε τον Θόδωρο για ότι έκανε για τον ΠΑΟΚ, για το ότι έβγαλε το κάρο απ' τη λάσπη, για το ότι συσπείρωσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, για το ότι έκανε τέτοια οικονομική διαχείριση των χρημάτων που βάλαμε όλοι εμείς οι απλοί οπαδοί στον ΠΑΟΚ, ώστε ο ΠΑΟΚ σήμερα να μην χρωστάει σε τρίτους παρά μόνο στο δημόσιο, για το ότι ανασύνταξε την ομάδα τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο, για το ότι πέταξε έξω τα λαμόγια που τρώγανε από τις σάρκες του ΠΑΟΚ.
Υπάρχει επόμενη μέρα μετά την παραίτηση του Ζαγοράκη;;;
Σαφώς και υπάρχει. Ο ΠΑΟΚ δεν μένει σε πρόσωπα, όσο μεγάλα κι αν είναι αυτά. Για αυτό λέμε "ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα". Εδώ ξεπεράσαμε και επιζήσαμε τη πολυετή λαίλαπα των Βουλινού-Μπατατούδη-Γούμενου, δεν θα ξεπεράσουμε την παραίτηση Ζαγοράκη και μάλιστα σε μια εποχή που το καράβι έχει βρει τη ρότα του;;;
Η φnμολογούμενη λύση του Ζήση Βρύζα είναι η καλύτερη και πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα στηρίξει το Ζήση.


Προσωπικά συνιστώ ψυχραιμία. Άκουσα και διάβασα σε διάφορα ραδιόφωνα και φόρα στο ίντερνετ ΠΑΟΚτσήδες να λένε διάφορα του στυλ "πουλάω το διαρκείας μου", "καληνύχτα" και άλλα τέτοια. Η αποσυσπείρωση μετά την παραίτηση Ζαγοράκη θα είναι ότι χειρότερο μπορεί να γίνει, χειρότερο ακόμα κι από την ίδια παραίτηση Ζαγοράκη.
Ο κόσμος πρέπει να μείνει ενωμένος και δυνατός και να στηρίξει τον επόμενο πρόεδρο του ΠΑΟΚ, που όπως φαίνεται θα είναι ο Ζήσης Βρύζας.


Όσοι πανηγυρίζουν γιατί νομίζουν ότι ο ΠΑΟΚ θα γυρίσει στο βούρκο και στις προ Ζαγοράκη εποχές να ξέρουν ότι είναι πολύ γελασμένοι. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
ΘΟΔΩΡΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!
Έγραψε ο DonMits

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ