λέσχη φίλων ΑΡΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

λέσχη φίλων ΑΡΗ


Ανακοίνωση για τα σημερινά επεισόδια εξέδωσε και η Λέσχη Φίλων του Άρη η οποία αναφέρει τα εξής: «Η άνανδρη και δολοφονική επίθεση των ίδιων «γνωστών-αγνώστων», ετούτη τη φορά σε ποδοσφαιρικό αγώνα εφηβικών ομάδων, αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο και σαφή τρόπο τη νοσηρότητα κάποιων εγκεφάλων.


Οι αφορισμοί, οι νουθεσίες, τα ευχολόγια και οι δημοσιοσχετίστικες δηλώσεις που θωπεύουν τα αυτιά, δυστυχώς δεν πείθουν τα μάτια. Τα μάτια της πεντάχρονης Σοφίας που κατά τύχη σώθηκε από το σιδηρολοστό και τα μάτια του τρίχρονου Βαγγέλη που είδε τον πατέρα του αιμόφυρτο από τη σιδηρογροθιά του κρανοφόρου. Τα μάτια των εφήβων ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ που είδαν τον προπονητή τους μαχαιρωμένο από το χέρι στυγνών εγκληματιών.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Τα ίδια ασπρόμαυρα διακριτικά χρόνια κοσμούν αυτούς τους «γνωστούς-αγνώστους» και οι ίδιες άναρθρες κραυγές και ύβρεις εκστομίζονται κάθε φορά.
Απαιτούμε επιτέλους η Ελληνική Πολιτεία και η Ελληνική Αστυνομία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποφασίσει να δώσει τέλος στη μάστιγα της πόλης και στην ατέρμονη, προκλητική ασυδοσία. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και φημίζεται για την ευαισθησία του σε σχετικά θέματα.
Καλούμε το λαό του ΑΡΗ να παραμείνει ψύχραιμος στον κατήφορο που κάποιοι έχουν επιλέξει».

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ