ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Αφού έλαβε τη στήριξη που επιθυμούσε από τους τοπικούς φορείς και επενδυτές στη συνάντηση της Δευτέρας, ο Θωμάς Ανδρεόπουλος αποφάσισε να κάνει το βήμα που όλοι περίμεναν στην Καστοριά.
Ο γνωστός επιχειρηματίας μπαίνει μπροστά στη νέα προσπάθεια που γίνεται με στόχο τη διοικητική και οικονομική σωτηρία των γουναράδων, έχοντας ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Τάκη Δανιηλίδη για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Καστοριάς, πέρα από τον δήμαρχο Γιάννη Τσαμίση , το παρών έδωσαν ο αντινομάρχης Παναγιώτης Βασάλος , εκπρόσωπος του επικεφαλής του συνδυασμού μειοψηφίας της νομαρχίας Παναγιώτη Παπαδιαμαντόπουλου , ο γενικός αρχηγός της Καστοριάς Νίκος Χαρίσης , όπως και πολλοί τοπικοί επενδυτές.
Η συνάντηση είχε θετική έκβαση, καθώς άπαντες δεσμεύτηκαν να στηρίξουν την προσπάθεια του Θωμά Ανδρεόπουλου να ηγηθεί της διοίκησης της ΠΑΕ, δίνοντάς του το οκ να προχωρήσει.Κατόπιν αυτών, ο Καστοριανός επιχειρηματίας αποφάσισε να... βάλει μπροστά την επιχείρηση αγορά των μετοχών της ΠΑΕ από τον νυν κάτοχό τους Τάκη Δανιηλίδη , με τον οποίο ξεκίνησε ήδη τις διαπραγματεύσεις.
Αναμφίβολα πρόκειται για μια άκρως θετική εξέλιξη, καθώς μοναδική ρεαλιστική ελπίδα των γουναράδων να αποφύγουν την οικονομική κατάρρευση και παράλληλα να έχουν βάσιμες αγωνιστικές ελπίδες να παραμείνουν στην κατηγορία είναι οΑνδρεόπουλος. Κατά συνέπεια, η απόφαση του τελευταίου να κινηθεί για την αγορά των μετοχών αναπτερώνει εύλογα τις ελπίδες των Καστοριανών για οριστική λύση στο διοικητικό ζήτημα.
Πηγή: Mikriliga.com

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ