ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ.... ΜΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΩΜΕΝΟ ΑΡΗ ΚΑΙ 1-0!!! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ.... ΜΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΩΜΕΝΟ ΑΡΗ ΚΑΙ 1-0!!!

Ένα "Κλεάνθης Βικελίδης" που θύμισε παλιές καλές εποχές. Ενα γήπεδο να βράζει απο το πρώτο μέχρι το πέμπτο!!! (φοβερό και αυτό) λεπτό των καθυστερήσεων που έδωσε ο αξιότιμος "κύριος" Παμπορίδης. Μια ΚΑΥΤΗ ατμόσφαιρα από έναν εκπληκτικό κόσμο για τους ψυχωμένους 14 παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα στην μεγάλη νίκη επί του "δυνάστη" του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Eίχε συνηθίσει ο Ολυμπιακός να έρχεται στην ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και μια γειτονιά παραπάνω απο εμάς να τους προσφέρει ένα "ευχάριστο ποδοσφαιρικό" απόγευμα.
Κύριοι "επιστήμονες", όταν αγωνίζεστε με την ομάδα του ΑΡΗ αυτά τα "ευχάριστα απογεύματα", θα γίνονται οι εφιάλτες σας.Δυστυχώς θα ασχοληθούμε σε ένα ακόμα παιχνίδι αν και νικηφόρο με την διαιτησία και με αυτόν τον αχαρακτήριστο διαιτητή και τον βοηθό του.
Τι θα λέγαμε τώρα αν ο παθιασμένος Πρίττας δεν έβαζε το πόδι του, σε μια θεωρητικά χαμένη φάση, και δεν βρισκόταν εκεί ο Κάμπορα στο 69' να καρφώσει την γκολάρα;;;;
Να ξεκινήσουμε με την φάση του Γκαλίτσιου που πρέπει να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον κάνει αλλαγή στο ημίχρονο ο Ζίκο γιατί καταλαβαίνει ότι μπορεί να αγωνιστεί με 10 παίκτες.
Να πούμε για το χέρι-πέναλντι στην φάση του Νέτο που κάποιος άλλος "αξιότιμος" διαιτητής σε παρ ομοιότυπη φάση έτρεξε ελαφρά τη καρδία προς την βούλα;;;;
Να πούμε για την αγκωνιά του Ντιόγκο στον Ναφτί;;;
Να πούμε για τον "αξιότιμο" κύριο Γενναίο που στο 90 έδινε ανάποδο πλάγιο;;;Να πούμε για τα 5 λεπτά των καθυστερήσεων;;;
Να πούμε ότι μετά το γκόλ του Κάμπορα (69') απο το 76' μέχρι το 95' κιτρινίστηκανε 6 !!! παίκτες του ΑΡΗ παρακαλώ: Κάλβο, Ρονάλντο,Πρίττας, Ναφτί, Κάμπορα, Λαμπριάκος.
Δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειες σας κύριε Παμπορίδη....
Πάμε τώρα στα περι του αγώνος . Ένας ΑΡΗΣ αγνώριστος, μετά το παιχνίδι με την Τρίπολη, κυρίως για την τραγική εμφάνιση της ομάδας, ήταν πολύ λίγοι αυτοί που πιστεύανε ότι η ομάδα θα μπορούσε να αντεπεξέλθει σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα όχι μόνο ήταν καλή αλλά έκανε και τον Ολυμπιακό να μην υπάρχει στο γήπεδο. Οι παίκτες ίσως να άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι αδικούν τον εαυτό τους και το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο. Έτσι, σήμερα είδαμε ένα πάθος και μια διάθεση που τόσο είχε λείψει απο την ομάδα.
Η βοήθεια του κόσμου ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ.Στο 4-4-2 το κέντρο είναι το ήμισυ του παντός, και σήμερα είδαμε τον Σάκη Πρίττα να κάνει ένα απο τα καλύτερα του παιχνίδια με την φανέλα του ΑΡΗ και έναν εκπληκτικό Ναφτί να είναι πανταχού παρών. Τα αμυντικά χάφ του ΑΡΗ κυριάρχησαν και κατατρόπωσαν το κέντρο του Ολυμπιακού.
Απο εκεί και πέρα ο ΑΡΗΣ ήταν το αφεντικό του αγώνα και το 1-0 θα μπορούσε να χαρακτήριστεί και άδικο καθώς οι ευκαιρίες του Κάλβο,Χαβίτο, Νέτο και του Κόκε θα μπορούσαν να είχαν μετουσιωθεί σε γκόλ. Όπως επίσης αν ο Νικοπολίδης δεν ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακόυ, βλέπε φάουλ Νέτο.
Η ομάδα θέλει ένα καλό φόρ δίπλα στον Κάμπορα, ο οποίος μπορέι να μην κάνει αισθητή την παρουσία του (αν και σήμερα πίεζε μπροστά σαν λυσασμένος) σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά ο άνθρωπος ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ....Είναι γκολτζής πως να το κάνουμε τώρα...Κορυφαίοι του αγώνα για μένα ήταν ο Χαβίτο, ο Ναφτί και ο Πρίττας
.Το σημαντικό σήμερα είναι ότι η ομάδα τερματίζει την πρώτο γύρο στους 22 βαθμούς και είναι κοντά στον στόχο της. Έρχεται η διακοπή του πρωταθλήματος και με τις μεταγραφές, είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε έναν καλύτερο ΑΡΗ. Να συχεχίζουν οι παίκτες να έχουν αυτό το πάθος και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Είδανε ότι ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και στα καλά αλλά και στα δύσκολα με 22.000 κόσμο σήμερα στο πλευρό τους.

http://animationaris.blogspot.com/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ