ΠΑΟΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ



του ΧΑΡΗ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΤΣΑ


Όπως περιμέναμε πριν τον αγώνα, έτσι εξελίχτηκε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα άνετο και χαλαρό διπλάκι στο Ηράκλειο, χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα, αλλά και χωρίς να πιάσει επίπεδα μεγάλης απόδοσης. Ο δικέφαλος του Σάντος δεν “θαμπώνει”, αλλά είναι σοβαρός και κυρίως αποτελεσματικός. Στη Κρήτη με τον Εργοτέλη απλά ήταν καλύτερος, πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και πιο δεμένος στο κέντρο απέναντι σε μία εδώ και χρόνια καλοδουλεμένη ομάδα .

Αυτή ήταν η 4η φορά σε πέντε συνολικά επισκέψεις που οι ασπρόμαυροι έφυγαν με θετικό αποτέλεσμα από το "Παγκρήτιο" (2 νίκες-2 ισοπαλίες).

Στο παιγνίδι του Σαββάτου,ο ΠΑΟΚ είχε την τύχη ,να έχει τον Ίβιτς σε μεγάλα κέφια και κυρίως είχε ευστοχία στις επιθέσεις του , κάτι που τόσο πολύ του έλειψε στην Καβάλα την προηγούμενη αγωνιστική όπου ναι μεν έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση,αλλά δεν σκόραρε.

Πέραν του Ίβιτς(με δύο δικές του ασίστ μπήκαν τα γκολ) προσωπικά ξεχωρίζω τον Αραμπατζή, ο οποίος πέραν του γκολ είχε πολύ καλή παρουσία και γενικά με τις τελευταίες του εμφανίσεις βάζει γυαλιά σε όλους όσους τον θεωρούσαν τελειωμένο στην αρχή της σαιζόν. Συγχαρητήρια αξίζει και ο Αντελίνο Βιεϊρινια που πέτυχε και χθες γκολ και έφτασε τα πέντε τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο χρυσός κανόνας του Σάντος,''κερδίζω τους χειρότερους από μένα-χάνω από τους καλύτερους '' επιβεβαιώθηκε για αναρίθμητη φορά!

Ο ΠΑΟΚ πάει σε ήσυχες διακοπές Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς ατενίζοντας τη λίγκα από την 3η θέση, έχοντας μαζέψει 28 βαθμούς και έχοντας προβάδισμα 5 βαθμών από τον 4ο Αστέρα, αλλά και μια διαφορά 8 βαθμών από τον 2ο Ολυμπιακό.

Στις διακοπές οι παίκτες θα ξεκουραστούν, οι τραυματίες θα αναρρώσουν σιγά-σιγά, κι ο κόσμος παρακαλεί ο Άγιος Βασίλης να φέρει ένα καλό σέντερ φορ.

Ο 26χρονος νεοαποχτηθείς βραζιλιάνος επιθετικός μέσος της πορτογαλικής Πάσος Φερέιρα Cristiano Moraes de Oliveira είναι γνωστός για την καλή τεχνική του κατάρτιση, την ντρίμπλα και τη διεισδυτικότητα του ,είναι σημαντική μεταγραφή μιας και ο παίκτης διαθέτει ταχύτητα, γιατί εκεί πάσχει ο ΠΑΟΚ αλλά χρειάζεται και η απόκτηση ενός καθαρόαιμου επιθετικού με το όνομα ενός πρώην παίκτη του δικεφάλου με συζητήσιμο ''αμαρτωλό' παρελθόν να είναι το θέλω πολλών όχι βέβαιο ότι ο Αντρέι Βορονίν της Λίβερπουλ θα τους κάτσει άσχημα!
Σε ότι αφορά την ομάδα και την απόδοση της, είναι ξεκάθαρο στα δύο τελευταία παιχνίδια το τι μπορεί να περιμένει ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ από αυτή την ομάδα στο δεύτερο γύρο".

Επόμενος αγώνας την Τετάρτη των Φώτων κόντρα στον Πανιώνιο στην Τούμπα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΆΔΩΝ:
Εργοτέλης: Αθανασίου, Γελαδάρης, Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Σασιασβίλι, Ορφανός (84' Καρέλης), Φραγκουλάκης (68' Κορδονούρης), Τσεσνάουσκις, Μπούντιμιρ, Λεάλ

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο [12' Σαβίνι (49' Κοντρέρας)], Σορλέν, Παπάζογλου, Μαλεζάς, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (86' Φωτάκης)

Γκολ: 52' Αραμπατζής, 65' Βιεϊρίνια
Κίτρινες κάρτες: 25' Ορφανός, 36' Ρουμπάκης, 44' Τσεσνάουσκις, 83' Λεάλ - 65' Βιεϊρίνια, 78' Κοντρέρας
Διαιτητής: Τριτσώνης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ