ARIS - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ARIS




TOY XΑΡΗ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΤΣΑ

Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άρης, δείχνοντας όλα εκείνα τα στοιχεία που δεν είχε δείξει μέχρι στιγμής.
Σε ένα "Κλεάνθης Βικελίδης" που θύμισε παλιές καλές εποχές ,με ένα γήπεδο να βράζει από το πρώτο μέχρι το πέμπτο!! (φοβερό και αυτό) λεπτό των καθυστερήσεων που έδωσε ο αξιότιμος διαιτητής κ. Παμπορίδης.
Μια καυτή ατμόσφαιρα από έναν εκπληκτικό κόσμο για τους ψυχωμένους 14 παίκτες του Αρη που αγωνίστηκαν στην μεγάλη νίκη του επί σειρά ετών πρωταθλητή του Ελληνικού ποδοσφαίρου.


Ένας ΑΡΗΣ αγνώριστος, μετά το παιχνίδι με την Τρίπολη, κυρίως για την τραγική εμφάνιση της ομάδας, και πολύ λίγοι ήταν αυτοί που πιστεύανε ότι θα μπορούσε να αντεπεξέλθει σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.
Οι κιτρινόμαυροι όμως είχαν ρυθμό και θέληση στο παιχνίδι τους, ενώ μετά από καιρό ήξεραν τι ακριβώς ζητούσαν στον αγωνιστικό χώρο. Το 0-0 του πρώτου μέρους αδικεί τους γηπεδούχους που έπεσαν για μία ακόμη φορά σε έναν εξαιρετικό Αντώνη Νικοπολίδη ενώ και στο δεύτερο οι κίτρινοι συνέχισαν να έχουν τον ρυθμό και την κατοχή της μπάλας, πρέσαραν ψηλά, αλλά δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα στην τελική προσπάθεια.
Το γκολ το έβαλε ο Κάμπορα μετά από λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού.
Πεντακάθαρο χέρι του Ντουντού σε εκτέλεση φάουλ του Νέτο, ο Παμπορίδης δεν έδωσε πέναλτι.
Ο Νέτο έκανε ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τη φανέλα του Αρη. Εξαιρετικός τόσο το αμυντικό κομμάτι, όσο και στο δημιουργικό-επιθετικό ενώ με λίγη τύχη θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ.
Προσωπικά θα σταθώ ιδιαίτερα στον Πρίττα, ο οποίος είχε παίξει ελάχιστα λεπτά φέτος και στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε έκανε πολύ καλή εμφάνιση.Στο 4-4-2 ,το κέντρο είναι το ήμισυ του παντός, και στο ματς είδαμε τον Σάκη Πρίττα να κάνει ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια με την φανέλα του ΑΡΗ μαζί με έναν εκπληκτικό Ναφτί να είναι πανταχού παρών. Τα αμυντικά χάφ του ΑΡΗ κυριάρχησαν και κατατρόπωσαν το κέντρο του Ολυμπιακού.
Ο Αργεντινός Κούπερ κέρδισε τον Βραζιλιάνο Ζίκο στην σκακιέρα των δύο τεχνικών στην διάρκεια των 95΄που διήρκεσε το χθεσινό ντέρμπι στο «καυτό» «Κλεάνθης Βικελίδης» Ο Ζίκο δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό, παρέταξε ενδεκάδα με αλχημείες(αμυντικό χαφ τον Ντομί,κτλ)και έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην πρώτη φετινή ήττα της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Ο Τοροσίδης που μπήκε αλλαγή στο β ημίχρονο ‘’μάταια’’ έδειχνε στο πάγκο τα τεράστια κενά….Ακόμα, Γκαλέτι και Μήτρογλου, δεν φάνηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα.
Ο Κούπερ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει σαξόφωνο και χαλαρώνει με τις νότες της μπλουζ και της τζαζ, κάτι που σίγουρα θα έκανε και το βράδυ της Κυριακής μετά τη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού. Άλλωστε και ο 23χρονος γιος του σπουδάζει μουσική.
Η εικόνα του Πελεγκρίνο να αστοχεί στο τελευταίο πέναλτι δεν θα φύγει ποτέ απ’ το μυαλό του αλλά είναι ένας αγωνιστής και αυτό είναι στα συν του.

Κλείνοντας ο ΑΡΗΣ κερδίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με 1-0 τον αήττητο Ολυμπιακό(όπως και πέρυσι με γκολ του Χαβίτο) και πάει για ήσυχες γιορτές…

Η ομάδα όμως θέλει ένα καλό φόρ δίπλα στον Κάμπορα, ο οποίος μπορεί να μην κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά ο άνθρωπος μυρίζεται το
γκολ....Είναι γκολτζής πως να το κάνουμε τώρα...

Το σημαντικό για τον ΑΡΗ είναι ότι η ομάδα τερματίζει τον πρώτο γύρο στους 22 βαθμούς και είναι κοντά στον στόχο της.
Βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφφ αλλά και είναι μέσα στη διεκδίκηση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος. Των δύο δηλαδή βασικών στόχων που είχαν οριοθετηθεί το περασμένο καλοκαίρι.
Με τη διακοπή του πρωταθλήματος και με τις μεταγραφές, είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε έναν καλύτερο ΑΡΗ.
Αρκεί να συχεχίσουν οι παίκτες να έχουν αυτό το πάθος και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Είδανε ότι ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και στα καλά αλλά και στα δύσκολα .

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ