αεκ-άποψη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

αεκ-άποψη

Δηλώσεις από Κοζώνη, απαντήσεις από Νοτιά, πληρεξούσια, προσύμφωνα, χάσαμε την πτήση με το αεροπλάνο και στο τέλος αντιλήφθηκαν ότι ο Κοζώνης δεν ήταν το μέγεθος που περίμεναν για να βάλει λεφτά στην ΑΕΚ.
Οι ίδιοι που έλεγαν πριν ότι είναι σοβαρός άνθρωπος, εύρωστος επιχειρηματίας, μετά από 3 μήνες μας λεν ότι είναι μπατίρης και λίγος για την ομάδα. Ενώ η σημερινοί μέτοχοι βάζουν λεφτά με το ...τσουβάλι.
Ποιον πάτε να κοροιδέψετε ρε ...μέτοχοι της συμφοράς;
Σας καταλάβαμε πλέον. Φαίνεται εκεί μέσα έχει πολύ κεχρί ακόμα και θέλετε να το ρουφήξεται όλο πριν πουλήσετε. Αλλά θέλετε ή όχι να πουλήσετε;
Δεν έχω καταλάβει ακόμα. Για τον Νοτιά τον είχα σε εκτίμηση, αλλά έχασα πάσα ιδέα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το προπονητικό για να πληρώνει ενοίκιο η ομάδα σε αυτόν εφόρου ζωής. Σε καταλάβαμε κύριε Νοτιά.Με πιάνει κρύος ιδρώτας όταν ακούω το πλάνο του κυρίου Παππά. Άλλος ...μεγαλοπαράγοντας και αυτός.

Νομίζει ότι η ΑΕΚ είναι Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Άρης, τέτοιου επιπέδου ομάδα.
Σφιχτή πολιτική, πωλήσεις παικτών, φυτώρια και αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί. Δεν είναι η πρώτη φορά. Κύριε Παππά η ομάδα μας ξέρετε όμως πόσα χρόνια έχει να πάρει πρωτάθλημα; Εγώ έχω ξεχάσει. Ξέρετε μήπως ότι χάνει συνέχεια νέους οπαδούς; Σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε οπαδούς κύριε Παππά.
Εσείς κύριοι μέτοχοι δώσατε την εντύπωση ότι ο καθένας μόνος του μπορεί να αγοράσει την ομάδα. Μόνος του επαναλαμβάνω Και δεν μπορείτε να βάλετε όλοι μαζί λεφτά για να γίνει η ομάδα πρώτη;
Δεν την πονάτε την ομάδα, κύριοι μέτοχοι. Δεν τη βλέπετε σαν δική σας επιχείρηση. Δε ξέρω τη σκοπό έχετε και ποια είναι τα σχέδια σας. Εγώ φοβάμαι πλέον, αλλά από δω και πέρα κύριοι μέτοχοι θα πρέπει να φοβάστε και εσείς την οργή του κόσμου της ΑΕΚ.
Εδώ δεν τολμάτε τώρα να πατήσετε στο ΟΑΚΑ, σκέφτεστε τι θα γίνει μετά αν υπάρξει ένα άσχημο αποτέλεσμα. Μετά τι θα κάνετε; Θα κυκλοφορείτε με μάσκες;
Κάτι κυκλοφορεί τελευταία για τον Σκόκο ότι θα πάει στο βάζελο. Μη διανοηθείτε να κάνετε κάτι τέτοιο. Ούτε και το άλλο παπατζιλίκι να πάει σε κάποια ιταλική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο με έξοδα του ΠΑΟ και μετά να επιστρέψει στο βάζελο με μεταγραφή. Βάλτε μια ρήτρα 5.000.000 ευρώ γι΄ αυτό και όχι να τη ρίξετε μετά στο 1.000.000 ευρώ όπως με κάποιους άλλους.
Ένα άλλο θέμα που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο Άρης,ναι σωστά διαβάσατε, ο Αρης χτυπάει λέει τον Τζιμπούρ και σφράγισε την επιταγή του Γιάχιτς για να εκβιάσει και να πάρει τον Τζιμπούρ. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ποιός, ο Αρης. Άκουσον - Άκουσον. Χτυπάει παίκτη από μας. Είναι σα να βλέπω όνειρο. Για σοβαρευτείτε ρε. Για συνέλθετε και μη τολμήσετε να τον δώσετε εκεί. Αναλογιστείτε σε ποιά ομάδα είστε ...μέτοχοι. Ακόμα και σε δύσκολες φάσεις της ιστορίας μας, ίσως και στην πιο δύσκολη φάση δεν επιτρέπετε ομάδες που δεν υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό χάρτη να χτυπούν παίκτες της ομάδας σου.
Ο Άρης χτυπάει παίκτη της ομάδας σου. Πριν λίγο καιρό αυτό ακουγόταν σαν ανέκδοτο. Για να δούμε όμως με σας τι άλλο θα ακούσουμε. Τι άλλο μας περιμένει.
Το θέμα είναι όμως αγαπητοί φίλοι της ΑΕΚ τι κάνουμε από δω και πέρα. Μην περιμένουμε με Παππά προκοπή, εκτός αν αποφασίσουν έτσι από θέμα εγωισμού τουλάχιστον να ρίξουν αρκετά λεφτά. Εγώ προτείνω να ανοίξουμε ένα λογαριασμό για την ομάδα της ΑΕΚ. Θα γίνει βέβαια και η απαραίτητη διαφήμιση από την πλευρά της ΑΕΚ.
Βέβαια αυτό είναι θέμα όχι δικό μας, αλλά θέμα marketing και της ΠΑΕ. Θα απευθύνεται όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο και σε όλα τα club και τους συνδέσμους που έχει η ΑΕΚ εκεί. Τουλάχιστον 45.000 Ενωσίτες Χ 300 ευρώ έκαστος = 13.500.000 ευρώ. Πιστεύω ότι θα βρεθούν και άλλοι 1000 τουλάχιστον επιφανείς ΑΕΚτζήδες επιπέδου Μελισσανίδη που θα βάλουν από 3,000 ευρώ = 3.000.000ευρώ. Σύνολο δηλαδή 13.500.000 + 3.000.000 ευρώ = 16.500.000 ευρώ για ένα χρόνο. Το δεύτερο χρόνο ξανά το ίδιο με ακριβώς τα ίδια νούμερα δηλαδή άλλα 16.500.000 ευρώ. Σύνολο 33.000.000 ευρώ και για τα δύο χρόνια. Πού θέλω να καταλήξω όμως..
Οι μέτοχοι είπαν ότι τα χρέη της εταιρείας είναι γύρω στα 35.000.000 ευρώ. Ο ίδιος ο Κοζώνης άφησε να διαρεύσει ότι τα χρέη είναι γύρω στα 60.000.000 ευρώ. δηλ. 25.000.000 ευρώ παραπάνω από αυτά που του είπαν. Γι΄ αυτο και φοβόταν. Εγώ, λοιπόν, προτείνω με αυτόν τον υπολογισμό που έκανα με τον κόσμο της ΑΕΚ σε 2 χρόνια υπερκαλύπτουμε τα 25.000.000 ευρώ που είναι τα παραπάνω χρέη, αφού μαζεύουμε 33.000.000 ευρώ.
Ζητείται λοιπόν αγοραστής για την ΑΕΚ με 35.000.000 ευρώ. Για τα υπόλοιπα χρέη βάζει πλάτη ο λαός της ΑΕΚ.. Αυτό δεν φοβάστε κύριοι αγοραστές; Τι περιμένεις λοιπόν κύριε Μελισσανίδη; Αναλαμβάνουμε εμείς τα υπόλοιπα χρέη. Εμπρός λοιπόν. Τι φοβάσαι; Πωλείται η ΑΕΚ με 35.000.000. Δεν είναι πολλά για μαγαζί γωνία.
Επίσης ο κόσμος της ΑΕΚ η δεύτερη κίνηση που θα κάνει, είναι να βάλει δικηγόρο για να δει από το 2004 και μετά, με βάση τους ισολογισμούς, αν καταχράστηκαν κάποιοι λεφτά και να αποδοθεί δικαιοσύνη με επιστροφή των χρημάτων στην ομάδα.
Κάποιος που καπνίζει πούρα, αν δε κάνω λάθος, το δικαστήριο έκρινε ότι καταχράστηκε 8.000.000 ευρώ. Και τι έγινε δηλαδή; Τα επέστρεψε ποτέ; Και εμείς τι κάνουμε; Απολύτως τίποτα.
Γι΄ αυτο πρέπει να κινηθούμε.Κάθε φίλος της ΑΕΚ που θα δίνει 300 ευρώ πρέπει να έχει το δικαίωμα να μπαίνει δωρεάν στο γήπεδο με την εμφάνιση της απόδειξης που θα πάρει από την τράπεζα ότι πλήρωσε γι΄ αυτο το σκοπό.
Αυτή πιστεύω είναι η λύση φίλοι Ενωσίτες. Ξέρω ότι σε εποχή οικονομικής κρίσης είναι δύσκολο, αλλά όταν σκεπτόμαστε το σκοπό και το θετικό αποτέλεσμα, μας δίνει κουράγιο και δύναμη να το τολμήσουμε...

Ο ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΣ NICK
σημείωση Α.Γ
ο πικρόχολος ΝΙΚ ,είναι χρόνια ''συνοδοιπόρος' της τηλεοπτικής Α.Γ. και χαιρόμαστε που τον έχουμε και σε αυτή την προσπάθεια μας.
Το κείμενο του δημοσιεύεται αυτούσιο και μόνο τα έγχρωμα και οι φωτογραφίες είναι της Α.Γ για λόγους εμφάνισης.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ