me γερά στομάχια και περίσσια τρέλα συνεχίζουμε κοντά στον Ημίθεο - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

me γερά στομάχια και περίσσια τρέλα συνεχίζουμε κοντά στον Ημίθεο


Η ομάδα ηττήθηκε για ακόμα μια φορά από δικά της παιδαριώδη λάθη.

Μια πολύ δύσκολη για όλους μας εβδομάδα έκλεισε με ένα αρνητικό αποτέλεσμα από έναν μέτριο αντίπαλο που έκανε το αυτονόητο. Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δικές μας αδυναμίες. Σε μια έδρα που το μόνο που ακούγαμε ήταν υβριστικά συνθήματα κατά της ομάδας μας και ελάχιστα υπέρ της δικής τους. Είναι που δεν ασχολούνται οι ε.ο* με την πάρτη μας!!!

Η ομάδα και ο κόσμος του Ηρακλή μπαίνει σε μια πολύ κρίσιμη καμπή.

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Η αδιαφορία στην παρούσα δύσκολη φάση που περνάει το ποδοσφαιρικό μας τμήμα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ. Η ομάδα, μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε. Ενεργοποιηθείτε όλοι. `Οπως έγινε με το Δ.σ της μέχρι προχθές διοίκησης του Α.Ρ. 24 ώρες ήταν αρκετές για τον τεράστιο λαό μας, να διώξει μερικά ακόμα λαμόγια από τον Σύλλογο.

Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ακολουθεί ένα παιχνίδι-φωτιά με την άεκ. Το γήπεδο πρέπει να έχει 15000 κόσμο. Το πέταλο πρέπει να βράζει. Πιστεύουμε στην μεταμόρφωση της αγωνιστικής μας εικόνας μέσα από την μεταγραφική ενίσχυση που ΠΡΕΠΕΙ και ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Μη τυχόν και αποδυναμωθεί η ομάδα για 5 και 10 χιλιάρικα, χάνοντας κι αυτούς τους λίγους ποδοσφαιριστές μας που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Θα αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας γιατί είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα.

Γιατί το λέει και το σύνθημα: "ΗΡΑ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ

"υ.γ1 Από την πολύ την κλάψα, βγαίνει κάτι καλό. Η Μάρθα Βούρτση του Ελληνικού Πρωταθλήματος τα πήρε τα σφυρίγματα της από τον κ. Σταθόπουλο κάνοντας ευκολότερο το έργο τουςυ.γ2 Ακόμα και το πόσες κορδέλες πέταξαν σε είπαν οι ε.ο* ρε σπίκερ;

* ε.ο = επαγγελματίες οπαδοί

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ