OΛΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ!!!! 4 - 2....!!!! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

OΛΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ!!!! 4 - 2....!!!!

Πραγματικά όλοι και όλα ήταν υπέροχα χθες στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Τι να ξεχωρίσεις, την μεγάλη γιορτή που έστησε ο κόσμος του ΑΡΗ για ένα ακόμη παιχνίδι στην κερκίδα;;; ή, την μεγαλειώδη εμφάνιση της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο;;;;;; Καταλαβαίνετε, ότι ο συνδυασμός των δύο παραπάνω είναι τουλάχιστονΜ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο-Σ. !!!!!!
Επιτέλους οι παίκτες σταματήσανε να κάνουν αυτού που μας είχε γίνει πονοκέφαλος στον Α' γύρο του πρωταθλήματος, δηλαδή να αδικούν τον ευατό τους και κατ' επέκταση την ομάδα.
Μεγάλη νίκη λοιπόν του ΑΡΗ επι του συμπολίτη Ηρακλή με το ευρύ 4-2. Επειδή όμως είμαι λάτρεις των αριθμών, θέλω να σταθώ περισσότερο στο γεγόνός ότι η ομάδα έφτασε στους 28 βαθμούς, κερδίζει τρία συνεχόμενα παιχνίδια, δύο εξ' αυτών είναι ντέρμπυ.

Ο Κάμπορα σκοράρει σε 2 συνεχόμενα αγώνες απο 2 γκόλ σε κάθε παιχνίδι και στο σύνολο φτάνει στα 8 γκόλ. O Kάλβο σκοράρει για δεύτερη συνεχόμενη φορά και μάλιστα σήμερα πετυχαίνει και 2 γκoλάκια και ο Kόκε φτάνει τις 6 ασίστ στο πρωτάθλημα.
H έκπληξη του Κούπερ στην αρχική ενδεκάδα ήταν η παρουσία του πουλέν μου!!!της πουλενάρας μου!! Toυ Ιρλανδού Ίαν Ντέϊλι γεννηθείς το 1990 παρακαλώ!!! Ο οποίος αν και θέλει δουλειά ακόμα και χωρίς να παίζει στην θέση του, μόλις 19 ετών, έδειξε σήμερα πολλά θετικά στοιχεία και ελπιδοφόρα μηνύματα για την συνέχεια.
Κορυφαίος του αγώνα νομίζω ήταν ο Κόκε, ο οποίος σήμερα έκλεισε πολλά στόματα. Ήταν πανταχού παρών με συμμετοχή στα τρία πρώτα γκόλ του ΑΡΗ και δημιούργησε μεγάλο πονοκέφαλο στην άμυνα του Ηρακλή.

Για τον Κάμπορα, τι να πώ;; Τα έχουμε ξαναπεί. Είναι εκεί που πρέπει να είναι κάθε επιθετικός. Μυρίζεται το γκόλ ο άνθρωπος. 8 Γκόλ παρακαλώ. Ελπίζω το συμβόλαιο του να είναι ήδη υπογεγραμμένοΟ αναγεννημένος Τόνι Κάλβο, απο ότι φαίνεται η γέννηση του παιδιού του έχει αλλάξει την ψυχολογία του Ισπανού, ο οποίος κάνει πλέον μαγικά μέσα στο γήπεδο. Ευτυχώς βρέθηκε και αυτός ο μεγάλος προπονητής που ακούει στο όνομα τουΈκτορ Κούπερ και καταφέρνει να τιθασεύσει ή να κοντρολάρει αν θέλετε τις μεγάλες ποδοσφαιρικές ικανότητες του νεαρού Ισπανού.Ήρεμη δύναμη στο κέντρο και για ένα ακόμη παιχνίδι εκ των κορυφαίων του ΑΡΗ. Αυτός είναι ο κύριος Μεχντί Ναφτί. Θετικός ήταν και ο Σάκης Πρίττας μέχρι το 70 που αγωνίστηκε.Σταύρος Λαμπριάκος: Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που μπορούσε να έρθει απο τον πάγκο και να καλύψει τον τραυματία Κουλουχέρη στο 43'. Πολύ καλή η παρουσία με πάθος και δύναμη.
Η ομάδα αν και στα πρώτα λεπτά του αγώνα μπήκε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να προηγηθεί στο 31' με τον Κάμπορα. Όλα δείχνανε ότι και με αυτό το αποτέλεσμα θα πηγαίναμε στο ημίχρονο αλλά ποιός να φανταστεί ότι οι ομάδες θα σκοράνε απο 2 γκόλ μέσα σε 16 λεπτά. Στο πρώτο γκόλ που δέχεται ο ΑΡΗΣ μεγάλη ευθύνη έχει ο Σηφάκης, εκεί βγαίνεις και καθαρίζεις την μπάλα. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Απο εκεί και πέρα σημαντικό ότι η ομάδα πήρε το προβάδισμα πρίν την λήξη του ημιχρόνου με το γκόλ του Κάλβο.
Εκεί έδειξε ο ΑΡΗΣ ποιός θα είναι το αφεντικό για το υπόλοιπο του αγώνα. Αν μπορεί κάποιος να βρεί κάτι αρνητικό απο την σημερινή εμφάνιση είναι τα 2 γκόλ που δεχτηκε η ομάδα. Κάτι το οποίο σίγουρα δεν άρεσε ούτε στον Κούπερ.

Ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε να σκοράρει και άλλα γκόλ άν η ομάδα απο το 60' και μετά δεν έκανε fair-play.Χαμηλά την μπάλα, ας πανηγυρίσουμε σήμερα γιατί απ' αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για το σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης με την Τρίπολη.Μπράβο στην ομάδα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ