Εντέλει μας "έπνιξε" η βροχή. Ανασυγκρότηση δυνάμεων και ψυχραιμία. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Εντέλει μας "έπνιξε" η βροχή. Ανασυγκρότηση δυνάμεων και ψυχραιμία.


Οι κανονισμοί υπάρχουν για να λέμε ότι υπάρχουν.(ΚΑΠ: "ΑΡΘΡΟ 10")
Θα ξεκινήσω όπως χθές. Συνιστώ ψυχραιμία

.Το μόνο εύκολο μετά από τέτοια ήττα είναι να αρχίσουνε οι αναθεματισμοί και οι αφορισμοί .Άλλωστε αγαπημένο "άθλημα" του Έλληνα φίλαθλου και όχι μόνο. Ένας πολύ καλός άνθρωπος κάποτε με είχε συμβουλεύσει: Όταν είσαι εξοργισμένος,θυμωμένος,στεναχωρημένος,πληγωμένος και γενικότερα σε διακατέχει μια εσωτερική ταραχή, πριν μιλήσεις σκέψου τι και πώς θα το πείς. Καλύτερα πάρε μια βαθιά ανάσα, άρχισε να μετράς από το 1 μέχρι το 20, "βούτηξε την γλώσσα μέσα στο μυαλό σου" και έπειτα άρθρωσε τις λέξεις σου. Σήμερα τουλάχιστον αυτό εφάρμοσα.Οπότε ψυχραιμία ενόψει και του κρισιμότατου παιχνιδιού της Τετάρτης.
Από χθές έχω ακούσει πολλά για πολλούς,γιατί το ένα,γιατί το άλλο,γιατί αυτός και όχι εκείνος. Να μιλήσω για το αγωνιστικό μέρος του αγώνα και να πώ τί;;; Να σχολιάσω τι;;;Είδε κανείς να παίζεται ποδόσφαιρο;;
Ήταν ο αγωνιστικός χώρος κατάλληλος για να παίξει ο ΑΡΗΣ την μπάλα που όλοι θαυμάζουν κατα καιρούς τα τελευταία 4 χρόνια;; Το χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του ΑΡΗ δεν είναι η καλή κυκλοφορία;;;Θα μου πείς τώρα είναι αυτή δικαιολογία;

Ο Πανθρακικός σε άλλο γήπεδο έπαιζε;;; Ναι, στο ίδιο γήπεδο αγωνίστηκε και η ομάδα της Κομοτηνής και μάλιστα με περίσσιο πάθος. Αλλά μόνο κάτω απο αυτές τις συνθήκες θα μπορούσε να κάνει την ζημιά ο Πανθρακικός και τελικά την έκανε. Λόγω των συνθηκών εξαλείφθηκε η μεγάλη διαφορά ποιότητας των ρόστερ.
Τα αίτια της ήττας δεν οφείλονται 100% μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Δεν τρελάθηκα και δεν φοράω παρωπίδες αλλά αυτή την στιγμή να πέσουν οι ευθύνες μεμονωμένα σε κάποιους παίκτες για δύο λάθη δεν θα είναι προς όφελος της ομάδας

Τα μαθήματα απο το σημερινό πατατράκ πολλά και ποικίλα. Πρώτον και κυριότερων δεν υποτιμάς κανέναν αντίπαλο (ότι είχα γράψει εδώ). Δεύτερον όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αγωνιστείς κάτω από όλες τις συνθήκες και όπως ανέφερε και ο Κούπερ οι παίκτες άργησαν κατά 20 λεπτά να καταλάβουνε πως πρέπει να παίξεις σε τέτοιο γήπεδο.

Για την ανατροπή του αποτελέσματος έπρεπε η ομάδα να το γυρίσει μόνο στις σέντρες και στο ψηλό παιχνίδι, για αυτό και μπήκε ο Λαμπριάκος δίπλα στον Τζόνσον. Απο την στιγμή που ο διαιτητής πήρε την απόφαση να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι (κακώς λέω εγώ) οι παίκτες έπρεπε να δώσουν ότι είχαν και δεν είχαν στο χορτάρι. Δεν μας κολακεύει το αποτέλεσμα απο την στιγμή που δέχεσαι 2 γκόλ απο την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος και δεν σκοράρεις στην χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, όπως επίσης ότι οι τελευταίοι των τελευταίων μας στέρησαν φέτος 5!!! βαθμούς.

Ο Κούπερ έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους να αποδείξουν ότι (αν) μπορούν να βοηθήσουν, σίγουρα πήρε τις απαντήσεις του.

Διαιτησία:Είναι αξιοσημείωτο ότι αισίως έχουμε φτάσει στην 21η αγωνιστική και ακόμα δεν έχουμε στήσει την μπάλα στην άσπρη βούλα. Νομίζω ότι ο Ηπειρώτης διαιτητής δεν πρόκειται να ξεχάσει την παρθενική του εμφάνιση στην Superleague.

Όλοι στο κεφάλι του ΑΡΗ θα μάθουν;;;
Χάθηκε μία μάχη, ανασυγκρότηση των δυνάμεων μας για το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης. Όλα τα μηνύματα είναι αισιόδοξα, ο ΑΡΗΣ έχει στόχους (είναι μέσα σε αυτούς,) προπονητή, παίκτες, διοικητική ηρεμία και τον κόσμο δίπλα του.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ