iraklis-paok 1-1 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

iraklis-paok 1-1

Κατ' αρχήν να πω σχετικά με ό,τι έγραψα στην προηγούμενη καταχώρησή μου, μετά το παιχνίδι στα Γιάννενα, ότι ο ΠΑΟΚ σήμερα έπαιξε για τη νίκη, έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε, και ότι το "τεστ" στις σχέσεις παικτών-διοίκησης θεωρώ ότι περάστηκε επιτυχώς, έστω κι αν δεν ήρθαν οι τρεις βαθμοί.
Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, παρά τα όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος στις δηλώσεις του, θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο, με τη διευκρίνηση όμως ότι ήταν τα δικά μας λάθη αυτά που καθόρισαν τον αγώνα, και πολύ λιγότερο οι προσπάθειες του - αξιόμαχου - αντιπάλου.
Συγκεκριμένα, η βλακώδης ενέργεια του Βιτόλο να πιάσει αψυχολόγητα την μπάλα με το χέρι με αποτέλεσμα να δεχτεί τη δεύτερη κίτρινη κάρτα πριν ακόμα λήξει το πρώτο ημίχρονο, καθώς και η κακή λειτουργία τόσο του δεξιού άκρου της άμυνάς μας (Αραμπατζής-Βιερίνια), όσο και του κεντρικού μας διδύμου (Μαλεζάς), με αποτέλεσμα να δεχτούμε ένα "φτηνό" γκολ, ήταν τα δυο λάθη που καθόρισαν τον αγώνα.
Ιδιαίτερα για το γκολ του Ηρακλή θέλω να τονίσω ότι αποδείχτηκε ότι ο Σάντος δεν κάλυψε επαρκώς το δεξί άκρο της άμυνάς του. Ήδη από το πρώτο ημίχρονο ο Αραμπατζής αντιμετώπιζε προβλήματα, τα οποία επέλυε ο Βιτόλο. Με την αποβολή του Βιτόλο και την είσοδο του Σορλέν, οι βοήθειες αυτές ουσιαστικά εξέλειψαν, αφού μοναδικός αρμόδιος να τις δώσει ήταν ο ανασταλτικά ανεπαρκής Βιερίνια.
Φτάσαμε έτσι στο σημείο να "τρυπηθούμε" από τον... Γιαννούλη, ο οποίος πραγματοποίησε επέλαση και σέντρα που θα τη θυμάται σε όλη του τη ζωή. Έκανε και το τσαλίμι ο Μαλεζάς, και νά σου η ισοφάριση. Από το σημείο εκείνο και μετά ήταν δύσκολη η ανατροπή με παίκτη λιγότερο, αλλά προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε, ρισκάροντας μάλιστα, καθότι η άμυνά μας σήμερα είχε προβλήματα, τόσο δεξιά από τον Επστάιν, που κάποια στιγμή πήρε τον Αραμπατζή χαμπάρι, όσο και στο κέντρο, όπου ο Γιάκομπ καταταλαιπώρησε τον Μαλεζά, του οποίου η συνεργασία με τον Σαβίνι δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.
Δυστυχώς ο Σάντος είχε την κακή έμπνευση πάνω που ανεβαίναμε να βγάλει τον εξαιρετικό σήμερα Μουσλίμοβιτς και να περάσει τον Κουτσιανικούλη, αφήνοντας την ομάδα χωρίς φορ. Τέλος πάντων
.Πρέπει κλείνοντας να τονίσω ότι δεν γίνεται πάντοτε να μας βγαίνουν όλα και να μη δεχόμαστε γκολ, κάποτε θα ρθουν τα λάθη, θα ρθουν και οι ατυχίες, σήμερα ήταν και πάλι ο αγωνιστικός χώρος πολύ βαρύς, συνεχής η βροχόπτωση, κάτι που δεν μας ευνοεί, κάναμε όμως ό,τι μπορούσαμε, αγωνιστήκαμε για τη νίκη σε ένα ντέρμπι, και πρέπει να πω στο σημείο αυτό ότι είναι μεγάλη "χασούρα" να υπάρχει αυτή η ομάδα στην πρώτη Εθνική, με μοναδική αποστολή να δημιουργεί προβλήματα στον ΠΑΟΚ και δευτερευόντως και στον Άρη. Μακάρι να πέσει στη β΄ Εθνική και να μην ξανανέβει.

ΥΓ. Κορυφαίος και πάλι ο Ίβιτς. Καθόλου δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τη μη υπογραφή του συμβολαίου του. Το αντίθετο μάλιστα. Μήπως θα πρέπει τέτοιου τύπου διαπραγματεύσεις με παίκτες ηλικίας 32+ να γίνονται μετά το τέλος της σεζόν;;

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Φερνάντες, Μάρτος, Μάρκες (37' Γιαννούλης), Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Ριμόλντι (46' Γιάντσης), Παπαστεριανός, Μάρα (86' Βέλλιος), Πίτου Γκαρσία, Επστάιν, Ιάκομπ

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Λίνο, Μαλεζάς, Σαβίνι, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς (81' Κουτσιανικούλης), Εντίνιο (46' Σορλέν)

ΣΚΟΡΕΡ: Μουσλίμοβιτς 36΄, Γιάντσης 55

΄Κίτρινες κάρτες: Αραμπατζής, Μουσλίμοβιτς, Βιτόλο, Βιερίνια - Ριμόλντι, Μάρα, Γιαννούλης, Πίτου ΓκαρσίαΚόκκινη κάρτα: Βιτόλο 45΄ (δεύτερη κίτρινη)Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Posted by takola -http://paoksagapo.blogspot.com/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ