England - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

England


tou Χάρη Γκουγκουλίτσα

Παιδιά 2-3 συμπεράσματα από το τελευταίο μου ταξίδι στην Αγγλία για την ομάδα μου Leeds United.

1)υπάρχει πρόβλημα με τα εισιτήρια που μπορούμε να πάρουμε σαν έλληνες υποστηρικτές κυρίως για εκτός έδρας παιγνίδια(η ομάδα είναι απαράδεκτη σε αυτό λένε στο κεντρικό supporter) και πολύ δύσκολα κάποιος ακόμα και να έχει κάρτα membership μέλους της ομάδας(όπως εγώ) μπορεί να βρει εισιτήριο.

Το ότι βρήκαμε τελικά 2 για το Leyton Orient-Leeds UTD οφείλετε περισσότερο στην προσπάθεια του Γιάννη και Μαρίας από το Hellenic κλαμπ που προσπάθησαν να καλύψουν το κενό που υπάρχει εδώ και χρόνια με την ''επικοινωνία'' του κλαμπ με την Αγγλία αλλά και στην διαπροσωπική σχέση μας με υψηλόβαθμα στελέχη του supporter που ειλικρινά έκαναν τα αδύνατα δυνατά και τους οποίους όλους, ευχαριστώ.(όπως και του φίλους υποστηρικτές leeds από το leyton orient).
Άς το ρίξουν μία ματιά τα παιδιά που διαχειρίζονται τώρα το κλαμπ ,μήπως και λυθεί το πρόβλημα κυρίως για τα νέα παιδιά που θα θελήσουν να πάνε να δουν την ομάδα.

2)Αγωνιστικά η ομάδα(Leeds utd) νομίζω ότι μετά από 7-8 χρόνια ξαναποκτάει παίκτες και σύνολο καλό. Έχουμε στην σύνθεσή μας πάρα πολύ καλούς και νεαρούς παίκτες ποιότητας που γίνονται σιγά-σιγά μεγάλη ομάδα(πολύ καλύτερη από το παιγνίδι που είδα στις αρχές με Wycombe) .
Ενδεικτικά εκτός από τον Beckford (26)που τον εξαιρώ από το σύνολο για τους γνωστούς λόγους αναφέρω ,Ankergren(30),Lowry(20),Crowe(31),Gradel(22),McSheffrey(27),Johnson(22),Becchio(26),Snodgrass(22), Grella (23)και 2-3 άλλοι.

Το γιατί φτάσαμε στο θρίλερ του Σαββάτου?

Είναι απλό για όσους παρακολουθούν εδώ και χρόνια την ομάδα!
Αντί για 0-5 στο ημίχρονο ,πηγαίναμε στο 0-0 και η μπάλα τιμωρεί!1-0 στο 84' και πάλι καλά που η τύχη ήταν στις καθυστερήσεις(94 με το μέρος μας και δεν απογοητεύσαμε τελείως τους χιλιάδες (γύρω στις 4500!!!) οπαδούς μας.

Λίγο τον GradeΙ να παίζουν(δεν ενσωματώθηκε πλήρως) αλλιώς να παίζει ο Grella Η ομάδα θα ανεβεί και του χρόνου θα ξανά διεκδικήσει άνοδο.Καλή επιτυχία σήμερα με την Walsall.

MOT

3)Η μισή Αγγλία ασχολείτε με τον Τέρρυ και η άλλη μισή με τον Μπέκαμ και το ματς Μιλαν-Μαντσεσερ.Βέβαια η απόσταση που χωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο με το αγγλικό εξακολουθεί να είναι τεράστια!Τα γήπεδα ακόμα καιστην Λήγκ 1 είναι γεμάτα!Εδώ στην Λήγκ 2 διάβασα στην Daily mail ότι το Bratford -Grimsby ειχε 12.000 εισιτήρια!

-καπόπιν τούτου,sorry που δεν σχολίασα τα παιγνίδια της Ελληνικής SUPERLEAGUA του Σαββατοκύριακου.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ