- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ την

Κυριακή 28/03/2010 στις 19:00 για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2009-2010

Φαντάζομαι ότι είναι δύσκολο να συγκεντρωθεί η ομάδα στα 3 τελευταία παιχνίδια κι είναι ήδη με το μυαλό στα play off.

Αυτό από τη μια είναι καλό - με την έννοια ότι πρέπει να δούμε πως θα παρουσιαστούμε στα play off και να προετοιμαστούμε σχετικά - από την άλλη είναι φυσικά κακό.
Γιατί με έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στα επερχόμενα 3 παιχνίδια της κανονικής περιόδου, μπορεί να έρθουν κάποια κακά αποτελέσματα τα οποία πρωτίστως θα μας κοστίσουν σε ψυχολογικό επίπεδο και δευτερευόντως σε βαθμολογικό.

Η ομάδα πρέπει λοιπόν να ανασυνταχτεί και να κατέβει με κίνητρο κι ορεξάτη τόσο την Κυριακή όσο και μετά το Πάσχα για τα τελευταία 2 εντός έδρας ματς.
Πρέπει να ανασυνταχτεί, αλλά και να ξεκουραστεί ώστε να παρουσιαστεί φρέσκια στα play off. Φρέσκια και στο μυαλό και στα πόδια.
Αυτή η φρεσκάδα πχ μας έλειψε πολύ στον αγώνα με την ΑΕΚ και μας κόστισε. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να επαναληφθεί.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα.
Ο Γκαρσία είναι τιμωρημένος και θα αντικατασταθεί από τον Φωτάκη.
Είναι μια ευκαιρία για τον Πάμπλο να ξεκουραστεί, καθώς στο ματς με την ΑΕΚ φάνηκε βαρύς.
Ο Φωτάκης μπορεί να μην είναι Γκαρσία, αλλά μπορεί να δώσει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας που δεν έχει ο Παυλάρας, όπως πχ το μακρινό σουτ.
Από εκεί και πέρα φαίνεται ότι θα παίξει ο Εντίνιο κορυφή, αφού ο Μούσλι έχει (πάλι) ενοχλήσεις. Αυτό βέβαια μένει να επιβεβαιωθεί.

Θα επιστρέψει ο Βιερίνια στην 11αδα, κάτι που θα δώσει πνοή στη δεξιά πτέρυγα, πνοή που δεν μπόρεσε να δώσει ο Κούτσια στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.Από την άλλη θα έχουμε απέναντί μας το τυρί το οποίο δεν έχει σωθεί ακόμα, και το οποίο έχει 1-2 παίκτες που πρέπει να προσέξουμε, όπως πχ τον Μπλάζεκ (που έκανε κηδεία στην ΑΕΚ μόνος του) ή τον Μετίν.
Θα πρέπει να δούμε πως θα αντεπεξέλθει η ομάδα κι αν ο Σάντος θα επιλέξει τον αμυντικά σίγουρο Σνάουτσνερ από τον πιο επιθετικογενή Αραμπατζή.
Θέλω να ελπίζω πάντως ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί σε καλύτερη κατάσταση από ότι με την ΑΕΚ και ότι δεν θα φέρει τρίτο σερί αρνητικό αποτέλεσμα.
Έγραψε ο DonMits



ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ