Κάλεσε Καραγεωργίου η Λιντς! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Κάλεσε Καραγεωργίου η Λιντς!


Ο αγγλικός σύλλογος κάλεσε τον Καβαλιώτη τεχνικό να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους από το ερχόμενο καλοκαίρι και για τα τρία επόμενα χρόνια!Ο Καραγεωργίου απουσίασε από το All Star Game και ο λόγος δεν είναι άλλος από το εσπευσμένο ταξίδι του στην Αγγλία. Ο προπονητής του Εργοτέλη ζήτησε άδεια από τον Απόστολο Παπουτσάκη και βέβαια την πήρε, αφού ο ιδιοκτήτης των Κιτρινόμαυρων δεν θέλησε να κόψει τον δρόμο σε μια τέτοια πιθανή συνεργασία.

Η Λιντς καθοδηγείται αυτή τη στιγμή από τον Σάιμον Γκρέισον, ο οποίος όμως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι με επόμενο σταθμό της καριέρας του την Κάρντιφ.

Ο ιστορικός σύλλογος αναζητά τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με πληροφορίες, παρακολουθούσε εδώ και καιρό τον τεχνικό του Εργοτέλη, συνέλεξε πληροφορίες για την πορεία του στην προπονητική και αποφάσισε να τον καλέσει σε interview. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι ο Καραγεωργίου είναι ένας από τους υποψήφιους και όχι ο μόνος υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γιουνάιτεντ που διεκδικεί με πολλές πιθανότητες την επιστροφή της στην Τσάμπιονσιπ.


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ