- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ο λαλίστατος δημοσιογραφικά πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης για ακόμα μία φορά φέρθηκε ''μικρός'' και ''ανάξιος'' του τίτλου του.
Λειτουργώντας σαν ''αφεντικό'' όλων των επαγγελματιών της πόλης προσπαθεί να δώσει πνοή στα μαγαζιά του με τη πεζοδρόμηση του ιστορικού κέντρου της πόλης αύριο για 7-8 ώρες ,θέλονταςνα κόψει το τζίρο όλων των άλλων καταστημάτων που και ο ίδιος είναι πρόεδρος.
Στο στόχο του αυτό δεν λογαριάζει τον κίνδυνο να προκληθούν εντάσεις με οδηγούς όπως εστίασε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα γραφεία του ΕΣΘ ο Θεόδωρος Αθανάσαρος, αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας, εκφράζοντας έτσι τις αμφιβολίες του για το εγχείρημα,Ενώ και ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης μίλησε ευθέως για «ασπιρίνες από τη στιγμή που δεν υπάρχει ρευστό στην τσέπη του Έλληνα καταναλωτή» και διαφώνησε με την πρωτοβουλία, γιατί «το εμπόριο της πόλης δεν είναι μόνο η Τσιμισκή.
Φυσικά ο λαλίστατος δεν λογαριάζει κανέναν….Ως πότε τέτοια άτομα θα λειτουργούν κατά του κοινωνικού συνόλου αλλά και των όλων των εμπόρων?

υ.γ το παρεμπόριο ποιους ευνοεί?.......

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ