- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010


Ο Γιάννης Τάκης αναφέρθηκε (19/5) σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» στην κατάσταση που υπάρχει στην ΠΑΕ Ηρακλής, στον Αντώνη Ρέμο, στον Δήμο Πολύκαρπο και στον Ανδρέα Παντελή.
Για τον Αντώνη Ρέμο είπε ότι… «δεν είχε συναισθανθεί τις ευθύνες του. Οσο πλησιάζει η ώρα να επιστρέψει στην Ελλάδα καταλαβαίνει τις ευθύνες του.
Δεν ξέρω αν γνωρίζει αυτά που καθημερινά βρίσκουμε ή αν τα καλύπτει.
Είναι κάτι χειρότερο από διαχειριστικές ελλείψεις. Δεν είναι η εικόνα… καθρέπτης. Είναι θολή η εικόνα. Πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες απέναντι στους ανθρώπους τους οποίους εμπιστεύτηκε για να διοικούν».Είπε για τον Δήμο Πολύκαρπο. «Ο κ. Πολύκαρπος ήταν τότε και αυτόν συναντάμε καθημερινά, αυτός έπαιρνε τις αποφάσεις.
Για λογαριασμό του κ. Ρέμου υπέγραφε ο κ. Πολύκαρπος, δεν χρειάζεται να ενημερωθεί, γνωρίζει τα πάντα».Αναφορικά με τον Ανδρέα Παντελή είπε: «Έγινε μία συνάντηση με τον κ. Παντελή γιατί βρισκόμαστε στην διαδικασία πληρωμών παικτών, ώστε να επιβεβαιώσουμε τι χρήματα πήραν και από πού. Δεν βρήκαμε αποδείξεις, ζητήσαμε από τον κ. Παντελή να μας φέρει στοιχεία που να αποδεικνύεται αυτό, με τα χρήματα που έβαλε και στους ανθρώπους που τα έδωσα. Δεν ξέρω αν έδωσε δάνειο ή κάτι άλλο στον Αντώνη Ρέμο, ο κ. Παντελή είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και πρέπει να έχει αποδειχτικά στοιχεία για τα λεφτά που λέει ότι έδωσε. Δεν έχουμε αμφιβολία ότι έβαλε κάποια χρήματα ο κ. Παντελή. Απλά του ζητήσαμε μία αναλυτική κατάσταση, πρέπει να γίνει επιτέλους ταξινόμηση στον Ηρακλή.
Δεν έχουμε αμφιβολία αν κάποιος ήρθε με καλή διάθεση για να βάλει χρήματα.
Εμείς βρήκαμε ανθρώπους που ήταν εννέα μήνες απλήρωτοι».
Ο Γιάννης Τάκης συνέχισε λέγοντας: «Φυσικά και θα βγάλουμε άκρη. Κάθε μέρα πιστεύω ότι θα έχουμε κάτι θετικό, έχουμε μπει σε μία ροή.
Έχουμε ξεκινήσει τις πληρωμές. Τα έσοδα της φετινής χρονιάς σύμφωνα με τα στοιχεία, άγγιξαν τα 5.000.000 ευρώ. Κάποιοι λίγοι πληρώθηκαν κάποια χρήματα. Δεν ξέρω αν πληρώθηκαν χρέη παλαιότερων ετών, είναι σε εξέλιξη ένας έλεγχος.
Θέλουμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι των παλιών υποχρεώσεων» και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Όπως ανήκει η εταιρεία στον κ. Ρέμο, του ανήκουν και τα χρέη».

http://bluearena.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4974:q-------q&catid=10:podosfairo-iraklis&Itemid=209

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ