- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010


Σχολιασμός καφενειακού επιπέδου για το παιχνίδι. Με όση όρεξη υπάρχει...η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει για αυτό και το παρακάτω κείμενο..ΑΡΗΣ: Παίξαμε με πολλές αλλαγές με Κόκε τραυματία, με Τζόνσον να τραυματίζεται. Φτάσαμε να παίζουμε με Ντέϊλι-Αραβίδη επιθετικό δίδυμο. Ο ΑΡΗΣ ήταν καλύτερος μέσα στο γήπεδο, η ΑΕΚ δεν υπήρχε και όμως ούτε αυτό ήταν αρκετό.


Σηφάκης: Ντεφορμέ εδώ και καιρό.Δεν ακούμπησε την μπάλα σε όλο το παιχνίδι. Στο 92' που έπρεπε να βγεί και να καθαρίσει την μπάλα, δεν το έκανε. Φέρει μεγάλη ευθύνη στο γκόλ.Κουλουχέρης: Αμυντικά πολύ καλός, με πάθος, δυνατά τάκλιν. Κάλυψε εις διπλούν τα αμυντικά κενά του Νέτο. Όμως η σέντρα του γκόλ βγαίνει απο τον χώρο κάλυψης του.Αράνο: Πως γίνεται να είσαι ένας απο τους καλύτερους παίκτες της ομάδας σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να γίνεσαι ένας απο τους μοιραίους στο τέλος. Φέρει ευθύνη στο γκόλ. Στο 91' αντί να κάνει το σούτ έπρεπε να κρατήσει την μπάλα, να την δώσει στα πλάγια να πάει στο κόρνέρ,να πέσει κάτω με την μπάλα αγκαλιά όχι πάντως να σουτάρει. Ακόμα δεν έχουμε βάλει μυαλό απο το γκόλ στο Μπόλτον.Νασούτι: ο γνωστός καλός Νασούτι. Στο γκόλ όμως σήκωνε τα χέρια ψηλά, δεν ξέρω προς ποια κατεύθυνση, σε ποιόν αναφερόταν και τι ζήτούσε.Γκιάρο: ο γνωστός καλός ΓκιάροΠρίττας: ο γνωστός καλός Πρίττας, σκόραρε, κυριάρχησε στο κέντρο με τον Φερνάντεζ.Φερνάντεζ: καλός, τον προτιμώ ως αριστερό χάφ που αγωνίστηκε προς το τέλοςΑντού: Δεν υπήρχε στο γήπεδοΤζόνσον: Ο καλύτερος παίκτης του ΑΡΗ μέχρι να τραυματιστεί και να γίνει αλλαγή.Κοκε: φάνηκε ότι πονούσε και δεν μπορούσε να προσφέρει.Αραβίδης: κανένα σχόλιο.Ντεϊλι: Είναι το πουλέν μου ξέρει 100 κιλά μπάλα, είναι 19 χρονών. Είναι σέντερ φόρ και όχι αριστερό εξτρέμ. Πρώτη φορά φέτος έπαιξε στην φυσική του θέση αλλά με παρτενέρ τον Αραβίδη.Χαβίτο: Φιλότιμος, επαγγελματίας και εκτός γηπέδου, τρεχαλατζής, τον αγαπάμε αφάνταστα αλλά κάνει ένα καλό και μετά 100 μαλακίες.Ναφτί: Μπήκε δεν μπήκε μέσα στο γήπεδο, το ίδιο και το αυτό.

Κούπερ: Τι να κάνει άλλο; Να μπεί μέσα να παίξει;; Να βλέπατε μόνο τις αντιδράσεις του στον πάγκο..

ΑΕΚ: Αγωνιστικά για γέλια, η χειρότερη ΑΕΚ ever. Μπάγιεβιτς: Φημίζεται για το άστρο του-κωλοφαρδία-σήμερα πάλι έλαμψε. Γκολ: Με την γκίνια που έχουμε η μπάλα θα περνούσε και μέσα απο το μάτι της βελόνας.

"Ποδοσφαιρική τύχη": Δεν υπάρχει στον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ.

"Ποδοσφαιρική αφέλεια": Ξεχειλίζει

Απο τους 12.000 ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ που είχε σήμερα το γήπεδο, πόσοι άραγε βαθιά μέσα τους πιστεύανε ότι θα ισοφαριστούμε;;


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ