- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010


Θεοδωρίδης: "Τραγικά λάθη στον Ολυμπιακό"
Για την χθεσινή ήττα από τον ΠΑΟΚ και τα επεισόδια που έγιναν στο Καραϊσκάκη: "Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη μέρα, ειδικά για μένα. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ χθες. Έπαθα σοκ. Ο Ολυμπιακός των τίτλων, ο αυτοκράτορας του ελληνικού ποδοσφαίρου να παρουσιάζεται έτσι και να συμβαίνουν όλα αυτά στο "Καραϊσκάκη". Ο Ολυμπιακός σερνόταν φέτος και πέρασε τη χειρότερη περίοδο των τελευταίων ετών. Ήταν μια τραγική χρονιά. Έγιναν εγκληματικά λάθη και ήταν τόσα πολλά, που χρειάζονται ώρες να τα πούμε. Όμως είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει αμέσως να αντιδράσουμε προς το καλό της ομάδας, όχι προς το κακό. Απορώ γιατί οι ποδοσφαιριστές κάνουν αυτά τα πράγματα. Τα αποδυτήριά μας ήταν μοναστήρι. Αλίμονο αν χαλάσουν και τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Θα πρέπει να συνέλθει ο Ολυμπιακός και οι φίλαθλοι. Αυτά που έγιναν χθες ήταν απαράδεκτα. Δεν θα πρέπει να αφήσουμε να μετατραπεί το ποδόσφαιρο σε πόλεμο. Όταν χάσεις, τη στενοχώρια την κρατάς για τον εαυτό σου. Είναι ντροπή μας να δημιουργούμε τέτοια επεισόδια".
Για όσους θεωρούν πως λείπει από τη θέση του γενικού αρχηγού: "Το εισπράττω καθημερινά, όπου και να πάω. Εμένα με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός. Ποτέ δεν κοίταξα το πρόσωπό μου. Σε όλα τα γήπεδα που πηγαίναμε, ουδέποτε διαμαρτυρήθηκα ό,τι κι αν μου πέταξαν. Όταν ανακατεύεσαι με το ποδόσφαιρο, πρέπει να μην αντιδράς σε αυτά τα πράγματα. Έτσι ξεσηκώνεις τους παίκτες και τους δίνεις θάρρος. Έδινα μεγάλη σημασία στην ψυχολογία των παικτών. Με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα. Είμαι αντιπρόεδρος, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Το όνομα και το επίθετό μου αρκεί, δεν χρειάζομαι άλλον τίτλο".
Για το γεγονός πως ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι υποψήφιος να πάρει πόστο στην ΠΑΕ, ενώ ο γιός του πανηγυρίζει και είναι στον ΠΑΟΚ: "Μια φορά δεν επέτρεψα στο γιό του να μπει στα αποδυτήρια στην Τούμπα, του είπα θα μπω και εγώ μαζί σου. Ο Κόκκαλης ξέρει τα πάντα, εκείνος θα αποφασίσει. Εγώ δεν θα επέμβω. Με τον Γκαγκάτση έχω καλές σχέσεις, ήμασταν μαζί στην ΕΠΟ, που πήραμε το ευρωπαϊκό με την Εθνική. Ο άνθρωπος το έχει πει ότι είναι ΠΑΟΚ".
ολόκληρη στο

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ