Επιστρέψαμε στη Σούπερ Λίγκ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Επιστρέψαμε στη Σούπερ Λίγκ

Το όνειρο της ανόδου έγινε πραγματικότητα και τα "΄λιοντάρια" επέστρεψαν εκεί που ανήκουν!!! Στη Σούπερ Λίγκ!!!

Μπροστά σε 8.000 φιλάθλους ο Πανσερραϊκος μας πέτυχε την άμεση επάνοδο στα "μεγάλα σαλόνια" του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η ομάδα μας μπήκε δυνατά και αποφασιστικά αφήνοντας λίγα περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα.
Μοναδική ευκαιρία για την ομάδα μας στο 23ο. Ο Γεωργιάδης με σέντρα τροφοδότησε το Γαλανόπουλο, ο οποίος με δυνατό σουτ αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
Πολλές δυνατές μονομαχίες ήταν ο πρωταγωνιστής στα επόμενα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο 33ο ο Παπάζογλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στέλνοντας στον 7ο ουρανό τους χιλιάδες φιλάθλους μας που κατέκλυσαν το δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Η σέντρα έγινε από τον Τάντιτς και ο Παπάζογλου με πανέμορφη δυνατή νίκησε το Βεζυρίδη.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με κάποια καθυστέρηση λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε στην τροφοδότηση των πυλώνων του γηπέδου αλλά γρήγορα το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και η έδρα των «Λιονταριών» φωτίστηκε και πάλι.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής οι φίλαθλοι μας δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν συνθήματα και οι ιαχές τους ακουγόντουσαν σ’ όλη την πόλη.
Δυστυχώς στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης ο ΟΦΗ ισοφάρισε με τον Ogunsoto.
Η ομάδα μας αντέδρασε αμέσως και στο 50ο ο Μιχαήλ με ωραία σέντρα προσπάθησε να βρει επιθετικό μας αλλά η φάση σταμάτησε εκεί. Ο ΟΦΗ στο 52ο έμεινε με δέκα παίκτες μετά από τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε o Μπούρμπος για σκληρό μαρκάρισμα στον Τάντις. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο ίδιος, η μπάλα έφτασε στη μικρή περιοχή αλλά ο Γεωργιάδης από πλάγια θέση δεν κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα. Ο Πανσερραϊκός ανέβασε τους ρυθμούς του και πίεζε για ένα δεύτερο γκολ. Στο 63ο αμυντικός του ΟΦΗ έδιωξε τελευταία στιγμή τη μπάλα λίγο πριν έρθει στην κατοχή του Μπανγκουρά που ήταν σε άκρως πλεονεκτική θέση στη μικρή περιοχή των φιλοξενουμένων.
Κυρίαρχο σημείο και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της χρονιάς, το σκληρό παιχνίδι. Στο 75ο από οργανωμένη πολιορκία της ομάδας μας στα αντίπαλα καρέ, η κατάληξη ήταν ένα σουτ του Τάντιτς με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 78ο ο Γαλανόπουλος με γέμισμα προσπάθησε να βρει τον Μπανγκουρά αλλά ο Βεζυρίδης μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα νέο γέμισμα αυτή τη φορά από τον Τάντιτς αλλά και πάλι ο γκολκίπερ του ΟΦΗ επενέβη.

Πανσερραϊκός: Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Παπάζογλου, Κάστρο, Μπανγκουρά(Τράκις 81ο), Τάντιτς, Σκάγκλια(Καλί 70ο), Ανάκογλου, Μιχαήλ, Γεωργιάδης, Ζαπρόπουλος Ν.

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Κωνσταντινίδης(Καρακατσάνης 80ο), Akoto (Ogunsoto 46ο), Kalajdzic, Κιάσσος, Μπούρμπος, Ropovic, Νατσούρας, Wlodarczyk, Κατσικογιάννης(Σταυρακάκης 65ο), Bertin.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ (ΟΦΗ):

«Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση γιατί δεν μπορώ να δώσω συγχαρητήρια στο συνάδερφο για την άνοδο. Η ομάδα μου από το πρώτο ματς μέχρι το τελευταίο ένιωσε το πιο άσχημο πρόσωπο. Αντί να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο ασχολούμαστε με αυτούς τους ελεεινούς και τρισάθλιους. Σήμερα έγινε αλλοίωση αποτελέσματος. Και με τις κάρτες που δόθηκε και με το πεντακάθαρο γκολ. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και των play off και είναι κρίμα που δεν βρισκόμαστε στη Σούπερ Λιγκ».

Ντράγκαν Κοκότοβιτς, προπονητής Πανσερραϊκού.

«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στους παίκτες μου που είναι ήρωες, γιατί εκεί που βρισκότανε η ομάδα και αυτό που καταφέρανε είναι άθλος. Όταν ανέλαβα την ομάδα βρισκόμασταν στη ζώνη των πλεϊ άουτ και τώρα πανηγυρίζουμε την άνοδο. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τους συνεργάτες μου, τους φιλάθλους που ήταν ο 12ος παίκτης και συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ. Εγώ συμφωνώ με τον κ. Παράσχο ότι είναι πολύ ποιοτική ομάδα και θα έπρεπε να ανέβει στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Τώρα στα play off όποια ομάδα πήρε τους περισσότερους βαθμούς αξίζει να ανέβει και εμείς ήμαστε αυτοί».


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ