κ.κ. Βαρδινογιάννηδες" - κάντε τον κόπο να το διαβάσετε - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

κ.κ. Βαρδινογιάννηδες" - κάντε τον κόπο να το διαβάσετε

ΣΗΜ/
Η συντακτική ομάδα της Α.Γ. μεταφέρει την επιστολή όσο το δυνατόν αυτούσια.
Έγιναν κάποιες ασήμαντες τροποποιήσεις για να είναι δημοσιεύσιμη
τα στοιχεία του συγγραφέα-συντάκτη είναι στη διάθεσή μας.
Η επιστολή δεν εκφράζει την διεύθυνση της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΓΜΩΜΗΣ αλλά δημοσιεύεται στα πλαίσια της ελευθεροτυπίας.
Ο συγγραφέας αναφέρεται σε πολλά τα οποία όμως δυστυχώς δεν τα υποστηρίζει με στοιχεία στο γραπτό του.

Ολική Επαναφορά

Μετά από 2 χρόνια υγιή για τον Παναθηναϊκό, διάλυσης του παρασκηνίου που μας στερούσε τα πρωταθλήματα, έλευσης παιχταράδων που έκαναν τελικά τη διαφορά και καταφέραμε να πάρουμε το πολυπόθητο νταμπλ και απόλυτης σύμπνοιας διοίκησης και κόσμου, με μια μόνο κίνηση ο μεγαλομέτοχος κατάφερε να μας γυρίσει πίσω στα πέτρινα χρόνια.
Έχει πλέον βέβαια μια ομάδα έτοιμη, με χρήματα των υπόλοιπων μετόχων μιας και αυτός δεν έβαλε ούτε ένα ευρώ από τη τσέπη του, όπως δεν έχει βάλει στην ουσία η οικογένεια του τόσα χρόνια στον Παναθηναϊκό και θα το εξηγήσω παρακάτω γιατί το λέω ώστε να μη βρουν ευκαιρία τα γνωστά λαμόγια να πουν για άδικη κριτική προς το είδωλο τους.


Με αυτή την ομάδα ελπίζει να επαναλάβει το θρίαμβο του κ.Πατέρα και ίσως τα καταφέρει παρόλο το ότι ήδη αποδεικνύεται πως στην ΕΠΟ και στην ΕΠΑΕ τον έχουν του κλώτσου και του μπάτσου και γελάνε μαζί του όλοι, ακόμα και το λα........ ο Μπέος που τον δουλεύει μέσα στα μούτρα του και δίπλα σε αυτόν και τον Παναθηναϊκό μας και μας επαναφέρει στο μυαλό τις αλήστου μνήμης εποχές του τρυφ.........λη κ.Φιλιππίδη και του Αργύρη – δε ξέρω τι μου γίνεται – Μήτσου.

Κωνσταντόπουλος

Ήδη η γλάστρα με την οποία θα προσπαθήσουν να αντικαταστήσουν τον αναντικατάστατο από πολλές απόψεις κ.Νικόλα Πατέρα ανευρέθει. Και το όνομα αυτού Νίκος Κωνσταντόπουλος. Παρά το ότι λέγεται στο τόπο καταγωγής του πως είναι γαύρος, θα το παραβλέψω μιας και τέτοιοι άνθρωποι είναι κατεξοχήν οπορτουνιστές τουλάχιστον τώρα στα γεράματα μιας και δεν έχω σκοπό ούτε να αμφισβητήσω τους αγώνες του ούτε να πάω τη συζήτηση σε πολιτικό επίπεδο ή σε άλλους τομείς όπου θα μπορούσαν και εκεί να ειπωθούν πολλά αλλά τα θεωρώ χτυπήματα κάτω από τη μέση γιαυτό κρίνω με βάση αυτά που μας αφορούν.
Του έκαναν λοιπόν πρόταση να μπει πρόεδρος σε μια ομάδα για την οποία δεν έχει ιδέα ούτε για τους παίχτες ούτε για τον κόσμο ούτε για την ιστορία της.

Σε ένα χώρο βρώμικο όπως του ποδοσφαίρου στον οποίο δεν πρόκειται ούτε να αναμιχθεί ούτε πολύ περισσότερο να ασχοληθεί για να εξασφαλίσει το 50-50 για την ομάδα.


Απλά θέλει να αποκτήσει δημοσιότητα με οποιοδήποτε κόστος και ανεξαρτήτως του πλήγματος που μπορεί να επιφέρει στον Παναθηναϊκό με τις άστοχες ενέργειες του.
Δεν έχει ούτε τις άκρες ούτε την νοοτροπία αυτή και μάλιστα το πιο πιθανό είναι να ακολουθήσει την ελιτίστικη συμπεριφορά του Τζίγγερ που τόσα χρόνια που μας έσφαζαν έλεγε πως δεν μπορεί να μπει σε τέτοιες τακτικές και φυσικά άφηνε τον Παναθηναϊκό απροστάτευτο, τον κόσμο να φωνάζει και να προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και μέσα σε όλα αυτά οι αντίπαλοι να λοιδορούν τις επιλογές, να λένε για υπαλλήλους του κ.Βαρδινογιάννη και να μη συνομιλούν καν μαζί τους ενώ η εσωτερική προπαγάνδα να τους αποθεώνει με μπροστάρη το κ.Κώστα Γκόντζο ο οποίος για τις υπηρεσίες του κέρδισε το δικαίωμα να έχει αστυνομικούς που πληρώνουν οι έλληνες πολίτες να τον προστατεύουν με εντολές του κ.Γιάννη Βαρδινογιάννη.
(σημ Α.Γ. θα παρακαλούσαμε τον συντάκτη της επιστολής να γίνει πιο σαφής..)

Κατά τα άλλα οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους είναι αποκύημα φαντασίας των εγκάθετων που θέλουν το κακό της ομάδας.

Γκόντζος

Ένα μεγάλο θέμα που θα μου έπαιρνε σελίδες να το αναλύσω γι’ αυτό θα το κάνω όσο πιο επιγραμματικά μπορώ. Άλλο ένα λαμ.... οπορτουνιστής(?σημ της Α.Γ )από τα πάμπολλα που έχει πλάι του ο Τζίγγερ και που προσκολλήθηκαν σαν βδέλλες απομυζώντας τον Παναθηναϊκό και μικραίνοντας τον, τον έφεραν στα μέτρα τους εφευρίσκοντας εχθρούς τους οποίους κατόπιν υποδείκνυαν στο αφεντικό και αναλάμβαναν την εργολαβία να τον προστατέψουν.

Προστασία

Η προστασία αυτή εκτός της γνωστή ''φυλλάδα ''Ντέρμπυ όπου το ψέμα, η μισή αλήθεια και ο βρώμικος πόλεμος με συκοφαντίες προς κάθε τι υγιές στον Παναθηναϊκό πάνε σύννεφο, δημιούργησε ταυτόχρονα μια κάστα λοβοτομημένων και ανθρώπων του είδους του Γκόντζου που για τα λεφτά και για να ακούγεται το όνομα τους θα πούλαγαν και τη μάνα τους και πληρώνοντας τους καθώς και υποσχόμενος διάφορα ¨αξιώματα¨ τους έκανε υπαλλήλους προπαγάνδας που μέσω του τσατσο-site που τους έφτιαξε (δε θα του κάνω διαφήμιση ξέρουν πολλοί πιο είναι).
Μέσω πολλαπλών λογαριασμών σε διάφορα σάιτ όπως το gazzetta.gr και με τηλεφωνήματα και μηνύματα τα οποία αναλαμβάνουν να πληρώνουν άλλοι για αυτούς αυτοπαρουσιάζονται ως εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού κόσμου και κάνουν προπαγάνδα αναπαράγοντας τα ψέματα του κ.Γκόντζου καθώς και λέγοντας αυτά που ο ίδιος δεν μπορεί να πει χωρίς να τον πάρουν με τις πέτρες…

Πόλεμος

Έτσι πολέμησαν με λύσσα από τη ΠΑΕ τους συνδέσμους που έλεγαν τη γνώμη τους και προσπαθούσαν να σταθούν εμπόδιο στη κατρακύλα πολεμώντας από τη μία τους εξωτερικούς εχθρούς (βλέπε Κόκινο πρόεδρο, διαιτητές, παράγκες) και από την άλλη τους εσωτερικούς που εκτός από προδότες που ήταν και συνεργαζόντουσαν άμεσα με τους καταστροφείς του Παναθηναϊκού με όπλο τους τα εισιτήρια έφεραν αντιμέτωπους τους συνδέσμους μεταξύ τους και με τη τακτική του διαίρει και βασίλευε και στοχεύοντας στη τρέλα των οργανωμένων για την ομάδα κατάφεραν για καιρό να επιβάλουν τις απόψεις τους και να βάλουν τον κόσμο που αντιδρούσε στο περιθώριο.
Οργανωμένοι

Αυτό κάποια στιγμή τους γύρισε μπούμερανγκ και είχε σαν αποτέλεσμα μετά από αρκετές διεργασίες να ενωθεί ο κόσμος (οι οργανωμένοι) και να σταθεί απέναντι σε όλους αυτούς που υπέσκαπταν την ομάδα από τα μέσα και που δε μπορούσαν να φανταστούν οποιαδήποτε αντίδραση στις προσταγές τους εκτός από yes sir και σκυμμένα κεφάλια.
Φυσικά πολλοί το πλήρωσαν ακριβά, με ασφαλίτες σε σπίτια, με προβλήματα στις δουλειές τους και στη προσωπική τους ζωή, με κατηγορίες και απειλές(....), με κάθε βρώμικο, ύπουλο και σκοτεινό τρόπο όπως είναι άλλωστε συνηθισμένοι να δρουν στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και που κανείς δεν τα πίστευε ειδικά πριν το περιστατικό στο Ρέθυμνο όπου στα Βαρδινογιάννεια οι οπαδοί που πήγαν να διαμαρτυρηθούν δέχτηκαν ''επίθεση'' από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη ενώ συνέλαβαν και τους εκπροσώπους τους που πήγαν ειρηνικά να διαμαρτυρηθούν κατόπιν εντολής του ενώ το όλο περιστατικό θάφτηκε από όλα τα ΜΜΕ


Βαρδινογιάννηδες
Μια οικογένεια-κατάρα για τον Παναθηναϊκό, ο μύθος λέει πως προτιμούσαν τον Ολυμπιακό αλλά έχασε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μια παρτίδα τάβλι από τον κ.Νταϊφά και γι’ αυτό κατέληξε με τον Παναθηναϊκό στα χέρια του. Από εκεί ίσως εξηγούνται πολλά από τα κατοπινά παράδοξα για το σύλλογο.
(σημ Α.Γ όταν έπερνε σερί τα πρωταθλήματα δεν ήταν ο καπετάνιος?
άδικη επίθεση...)

Βαρδής-Καβούρια
Η μόνη τους θρησκεία το χρήμα, ο Βαρδής σαν κεφάλι των επιχειρήσεων της οικογένειας έδωσε τον Παναθηναϊκό στον Γιώργο για να παίζει και να μην τον απασχολεί.
Για να είμαστε δίκαιοι, όσο καιρό ζούσε ο Θόδωρος Bαρδινογιάννης ο οποίος είχε τον Όφη κάποια πράγματα γινόντουσαν έστω και αν η πάγια εντολή ήταν να μην βάζουν χρήματα από τη τσέπη τους. Είναι τοις πάση γνωστά τα συνθήματα για τα καβούρια στις τσέπες του κ.Βαρδινογιάννη ενώ πλέον και με αποδείξεις με βάση τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίζανε και μετά είτε δεν τις υλοποιούσαν είτε υλοποιούσαν ένα μικρό μέρος τους φρόντιζαν να βάζουν όσα λιγότερα γίνεται.
Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ της Εξέδρας από το 1985 έως το 1998 δεν έβαλαν ούτε δραχμή από τη τσέπη τους ενώ το 96 από την ιστορική πορεία στους 4 έβγαλαν ένα σωρό χρήματα τα οποία φυσικά ουδέποτε επανεπένδυσαν στην ομάδα.
(σημ Α.Γ. θα ήταν καλό να σημειωθεί το φύλλο τησ εφημ .)

Αντιδράσεις
Αφήνω τον αναγνώστη να σκεφτεί το πόσο τυχαίο είναι που άρχισαν να βάζουν πάλι λεφτά στην ομάδα έστω και εικονικά από τη χρονιά που άρχισαν οι μεγάλες αντιδράσεις από τον κόσμο, μιλάω για το ‘98 που πέταξαν έξω από το γήπεδο όλους τους συνδέσμους εκτός της ΠΑΛΕΦΙΠ που έτσι κι αλλιώς είναι σύνδεσμος-μεταπωλητής εισιτηρίων που δεν δημιουργεί ποτέ κανένα πρόβλημα στη διοίκηση και ούτε τους απασχολεί κάτι άλλο εκτός των χρημάτων που λαμβάνει.
Γενικώς μόνο τις χρονιές που υπήρχαν αντιδράσεις υπήρξαν και αυξήσεις κεφαλαίου που έφεραν παίχτες στην ομάδα έστω και αυτούς που ήρθαν και έστω εάν οι κύριοι Γκόντζοι με τους διάφορους μανατζαρέους τσέπωσαν τα λεφτά και έφερναν μίτου, Σάριτς, Μάριτς και λοιπά σαπάκια.
Έστω και έτσι και με την ομάδα αφημένη στο έλεος του πράκτορα που όπως απόδειξε δεν έδειξε κανένα, ο κόσμος πάλευε και έβλεπε πως μας σφάζουν και έλεγε εντάξει μπορεί απλά να μη μπορούν να αντιμετωπίσουν το παρασκήνιο, και χάναμε τα πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο όπως το στημένο του 99 όπου θεοί και δαίμονες εμπόδισαν την ομάδα του Κυράστα να πάρει το πρωτάθλημα, ενώ το 2003 η μαριονέτα ονόματι Φιλλι..... άφησε την ομάδα να πάει απροστάτευτη στη Ριζούπολη με την εφημερίδα ντέρμπυ την επόμενη μέρα να βγάζει πρωτοσέλιδο πως δίκαια το πήρε ο γαύρος για να καλύψει τις ευθύνες της διοίκησης και φυσικά του αφεντικού της, του Βαρδινογιάννη.
Απάτες
Φυσικά σε όλα αυτά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την Παιανία την οποία έχουν στην ιδιοκτησία τους και για την οποία κάθε χρόνο πληρώνει ο Παναθηναϊκός χαράτσι άγνωστο ποσό για να γυμνάζεται σε αυτές τις εγκαταστάσεις και γι’ αυτό έχει μείνει η μόνη ομάδα από τις μεγάλες χωρίς ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο.

Ολιγωρία
Επίσης το γήπεδο άλλο ένα μεγάλο αγκάθι για τον Παναθηναϊκό, είναι αποκλειστικά ευθύνη της οικογένειας που με τόση δύναμη που έχει δεν προσπάθησε ποτέ πραγματικά για να το χτίσει. Τον καιρό που μέσα σε μια νύχτα φτιάχτηκε το Καραϊσκάκη και πήγε απευθείας στον απατεώνα πράκτορα δεν βρέθηκε κανείς να πει το παραμικρό ούτε φυσικά να επωφεληθεί ο Παναθηναϊκός για να φτιάξει δικό του γήπεδο.
Αντίθετα όταν πλέον ο κόσμος βγήκε και άρχισε να απαιτεί ξαφνικά εμφανίστηκαν ένα σωρό σύλλογοι 5 και 10 ατόμων που όχι μόνο δημιούργησαν προβλήματα αλλά έτρεχαν από πίσω σε κάθε προσπάθεια του Παναθηναϊκού να κάνει κάτι όπως οι κορμοράνοι μαζί με τον Συνασπισμό με τον Κωνσταντόπουλο τον νυν πρόεδρο να είναι από τους βασικούς πολέμιους και μάλιστα έβρισκαν και προβολή από τα ΜΜΕ του Βαρδινογιάννη τα οποία εξαφάνισαν ένα ολόκληρο συλλαλητήριο 40.000 και πλέον ανθρώπων.

Μπουτίκ
Τα έσοδα από τη μπουτίκ και το merchandise του Παναθηναϊκού πάνε στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη η οποία παρά το αδιαμφισβήτητο φιλανθρωπικό της έργο θα έπρεπε αυτά τα χρήματα να τα αποδίδει στη ΠΑΕ ώστε να μη φαίνεται ζημιογόνα και να χρησιμοποιεί άλλους πόρους της οικογένειας ή έστω τα χρήματα αυτά να ζητάει την έγκριση της ΠΑΕ μιας και πλέον υπάρχουν και άλλοι μέτοχοι εκτός της οικογένεια της πριν τα πάρει στην κατοχή της.

Φαγοπότι-Λάσπη
Αυτά και άλλα πολλά όπως τα λεφτά που έπαιρνε ο εκδότης του Ντέρμπυ Δελατόλας από τη ΠΑΕ καθώς και ένα σωρό άλλοι που δεν έχουν βγει στη φόρα είναι οι αιτίες που κανείς τόσα χρόνια δεν έκανε κίνηση να αγοράσει τη ΠΑΕ από την οικογένεια. Μάλιστα όταν επιτέλους βρέθηκε κάποιος Παναθηναϊκός που μέσω της τότε ΠΕΚ και με μεγάλο αγώνα κατάφερε να μπει στη ΠΑΕ τα φερέφωνα του Βαρδινογιάννη έτρεξαν να τον αποκαλέσουν νέο Κοσκωτά σπεύδοντας να μιλήσουν για το ότι δεν χρωστάμε και δεν έχουμε υποβιβαστεί, ενώ τον Νικόλα Πατέρα, τον άνθρωπο που έφερε τους Παναθηναϊκούς πίσω στο γήπεδο και έκανε τον πράκτορα να φύγει με την ουρά στα σκέλια τον αποκάλεσαν Γαύρο λόγω της φιλίας του με τον Μαρινάκη, τη στιγμή που είχε ξεκαθαρίσει πως με κανέναν τρόπο δεν πρόκειται να βάλει κάποια φιλία πάνω από τον Παναθηναϊκό.
Και το λέει αυτό κάποιος που έχει αποδείξει πως φοράει παντελόνια και που ήταν Παναθηναϊκός από μικρός λόγω και του πατέρα του, του Διαμαντή που ήταν μέλος της αποστολής στην ομάδα του Γουέμπλει ενώ είχε διατελέσει και αρχηγός αποστολής του Παναθηναϊκού. Και η πλάκα είναι πως αυτοί που του πετάνε λάσπη για δήθεν πρόταση του Κανελλόπουλου στη λίγκα ενώ ξέρουν πολύ καλά πως είχε αναφερθεί στη συζήτηση ως παράδειγμα ενώ ο Τζίγγερ είχε συνεργαστεί με τον Κανελλόπουλο παλιότερα στη λίγκα καθώς επίσης έχει άριστες σχέσεις με τον Πέτρο Κόκκαλη και γενικώς οι δύο οικογένειες έχουν τις καλύτερες σχέσεις αλλά αυτό δεν κάνει τον Γκόντζο και τους αυλικούς να τους κατηγορήσουν ως γαύρους…

Καμένη γη
Όλως τυχαίως πάντως η οικογένεια και ο Τζίγγερ προσωπικά έκαναν πίσω όσο ο Πατέρας με τα λεφτά που έβαλαν οι υπόλοιποι μέτοχοι προσπαθούσαν να φέρουν τον Παναθηναϊκό ξανά πρώτο συμμαζεύοντας τη καμένη γη που είχαν αφήσει πίσω τους οι Βαρδινογιάννηδες και μόλις πήραν το νταμπλ τη δεύτερη χρονιά και έβαλαν τα πράγματα σε μια σειρά.

Ψεύτες και στην ΑΜΚ

Ταυτόχρονα είχε έρθει επιτέλους η σειρά της οικογένειας να βάλει για πρώτη φορά λεφτά στον Παναθηναϊκό μη αμφισβητήσιμα από κανέναν, αποφάσισε να τα καταστρέψει όλα και με σύμμαχο δυστυχώς τον Παύλο Γιαννακόπουλο και τον αιθεροβάμονα γιό του Δημητράκη, άρχισε να ρίχνει λάσπη μέσω των δύο εφημερίδων που ελέγχουν οι οικογένειες τους για δήθεν κακοδιαχείριση και άλλες κουταμάρες και κατάφεραν να ωθήσουν τον Πατέρα σε παραίτηση. Φυσικά αμέσως μετά δήλωσε ότι δεν πρόκειται να καλύψει το ποσοστό των υπόλοιπων μετόχων στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την οποία δήλωνε πως συμφωνούσε να ξεπεράσει και τα 30 και τα 50 εκατομμύρια και έτρεξε να πάρει δάνειο από την Πειραιώς για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες της ΠΑΕ όπως λέει (για να τσεπώσει κάμποσα ακόμα πιστεύουν πολλοί) ενώ ετοιμάζεται να πάρει και δεύτερο και με αυτή την τακτική να την υπερχρεώσει. Καταρρίπτεται λοιπόν πλέον και ο μύθος του δε χρωστάμε και φαίνεται πως η τακτική Βαρδινογιάννη είναι να πάρει εκδίκηση από τους Παναθηναϊκούς που φώναζαν εναντίον του στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της 13/4/2008.

Αδίστακτοι

Όλα αυτά είναι αν μη τι άλλο ύποπτα ειδικά όταν γνωρίζουμε καλά τη δύναμη της οικογένειας και το πόσο ''αδίστακτοι'' είναι, έχουν κατηγορηθεί (δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν τα γραφόμμενα...), ενώ ξέρουμε πως ελέγχουν πολλά ΜΜΕ (αναφέροντε πια), σε περιοδικά και εφημερίδες και γενικώς μπορούν να φιλτράρουν τις ειδήσεις που φτάνουν στον μέσο Έλληνα.

Και όμως τόσα χρόνια πέραν της προσωπικής τους προβολής δεν τα χρησιμοποίησαν ούτε μια φορά για να χρησιμεύσουν υπέρ του Παναθηναϊκού σε οτιδήποτε τον αφορούσε.

Η μοιρασιά

Κάποιος κακεντρεχής μάλιστα θα πίστευε αυτούς που λένε πως με τον κόκκινο πρόεδρο είχαν χωρίσει τους επιχειρηματικούς τομείς και ο Παναθηναϊκός έπεσε σε κλάδο που είχαν αφήσει τον κόκκινο πρόεδρο να κυριαρχεί εν γνώσει τους γι’ αυτό άλλωστε και οι σχέσεις τους ήταν τόσο καλές ώστε να τον προσκαλέσουν στον γάμο του γιού τους (αναφέρετε το όνομα) ενώ είναι γνωστό πως ο Τζίγγερ με τον υιό του κόκκινου προέδρου ήταν κολλητοί και μάλιστα είχαν εμπλακεί σε ατύχημα με αυτοκίνητο πρώτες πρωινές ώρες καθώς γύρναγαν από διασκέδαση στη παραλιακή.
Δυστυχώς κάποια κομμάτια ενώνονται εάν κάτσει κάποιος και προσέξει τις λεπτομέρειες και δείχνουν πως εκτός από αντιπαναθηναϊκοί οι μεγαλομέτοχοι και πρώην ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού ειδικά από τη λαίλαπα του κόκκινου προέδρου και μετά είναι εν γνώσει τους προδότες και δούρειοι ίπποι, αφού μοναδικός τους σκοπός είναι η καταστολή των όποιων αντιδράσεων με κάθε τρόπο που έχουν και όχι η προστασία του Παναθηναϊκού από κάθε εχθρό πραγματικό και εξωτερικό.
Αντ’ αυτού ψάχνουν φανταστικούς εχθρούς και έχουν καταστήσει τον κόσμο, το μοναδικό παράγοντα σταθερότητας στην ομάδα, που υπέφερε τα πάνδεινα, αποκλειστικό τους αντίπαλο και ψάχνουν συνεχώς τρόπους είτε να τον διαλύσουν (τον οργανωμένο) είτε να τον κάνουν πειθήνιο όργανο και άβουλο χειροκροτητή των αποφάσεων τους.

Η πώληση

Τους τσούζει πολύ λοιπόν να πουλήσουν πραγματικά τον Παναθηναϊκό γιατί από τη μία δεν θέλουν να χάσουν τη κότα με τα χρυσά αυγά, που όχι μόνο δε βάζουν φράγκο τόσα χρόνια αλλά ''κονομάνε'' κιόλας.
Παίρνουν και μέρος από τη λάμψη που προσφέρει σε ένα επιχειρηματία να έχει το ποδοσφαιρικό τμήμα ενός συλλόγου που συγκαταλέγεται στους πλέον γνωστούς παγκοσμίως βάση της δυναμικότητας του, αλλά επίσης δεν θέλουν για κανένα λόγο να κηλιδωθεί το πρόσωπο της οικογένειας με διαχειριστικό έλεγχο που θα αποκαλύψει τις απάτες και τις αλχημείες που κάνανε τόσα χρόνια στη ΠΑΕ και ξεφτιλιστούν στα μάτια όλων.
Αυτό βέβαια ισχύει μόνο στην επιχείρηση που λέγεται Παναθηναϊκός, όταν η τράπεζα Πειραιώς κάνει τις εξαγορές της τότε φυσικά απαιτούν διαχειριστικό έλεγχο πριν καθώς επίσης παρακαλάνε να αγοράσουν στην καθαρή θέση το ΤΤ και την αγροτική για να σώσουν τη τράπεζα τους ενώ από τον κ.Βγενόπουλο ζητάνε πρώτα συγκεκριμένο ποσό και ψεύδονται λεγόμενοι πως δεν τους έχει γίνει προσφορά.

Ο επίλογος
Όλα τα εγκλήματα που έχουν κάνει οι Βαρδινογιάννηδες, προς τον Παναθηναϊκό κυρίως και προς τον κόσμο κατά δεύτερον δεν πρόκειται να συγχωρεθούν ποτέ.
Δεν είναι ούτε απλά λαθάκια, ούτε ολιγωρίες κατ εξακολούθηση.
Είναι εν γνώσει τους πλέον αποδεδειγμένα εγκλήματα που στόχο είχαν την ημι-διάλυση του Παναθηναϊκού ώστε να παραμένει σε ομηρία για όσο εξυπηρετεί τους σκοπούς τους και μόνο αυτούς.
Πάντα οι εταιρίες τους έμπαιναν πάνω από την ομάδα και συνεργάστηκαν ξεκάθαρα εν γνώσει τους με τον κόκκινο πρόεδρο παραδίδοντας του τον Παναθηναϊκό βορρά στις δικές του βλέψεις και ορέξεις.
Παναθηναϊκός με τους κ.κ Βαρδινογιάννηδες στο τιμόνι δεν μπορεί να υπάρξει και ας έρθει όποιος θέλει στη θέση τους, όποιος και να είναι θα θυμάται πως ο κόσμος έδιωξε κάποιους που ήταν κράτος εν κράτη και θα κάνει το ίδιο σε αυτούς στη πρώτη λάθος κίνηση που θα είναι αποδεδειγμένα όχι ένα απλό σφάλμα, αλλά μια προδοσία κατά του συλλόγου και του κόσμου του.
Σίγουρα δεν έχει βλέψεις ο κόσμος του Παναθηναϊκού ούτε να διοικήσει, ούτε να διώχνει προέδρους για πλάκα, απλά όπως και στο τελευταίο άρθρο του συντάγματος που λέει πως η τήρηση του συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων.
Έτσι και η επιβίωση του Παναθηναϊκού επαφίεται στην αγάπη των Παναθηναϊκών προς την ομάδα τους και στο τι είναι διατεθειμένοι να κάνουν όταν βλέπουν πως αυτοί που έχουν τις τύχες της στα χέρια τους είναι προδότες και την οδηγούν στην καταστροφή.
Ένα πρώτο δείγμα το έδειξαν με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της 13/4/2008 αλλά όπως φαίνεται δεν τελειώσαμε ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί και επαφίεται σε όλους εμάς που αγαπάμε αυτό το σύλλογο να τον υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο που μπορούμε.

ODIN13

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ