Η αποστολή για την Ιταλία - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Η αποστολή για την Ιταλία


Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΗΡΑΚΛΗ, η οποία αναχωρεί,
σήμερα,
Τετάρτη 28/07, με τελικό προορισμό το αθλητικό κέντρο του Σπιάτζο, κοντά στο Τρέντο της Βόρειας Ιταλίας. Της αποστολής μετέχουν 23 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι: Κατσαμπής, Κρέιτσι, Κατσικάς, Σαρακατσάνος, Αλετσένου, Κανακούδης, Καρλίνιος, Μάρα, Γκαρσία, Ραντούικο, Παπαστεριανός, Βουτσιάς, Γιάκομπ, Κομπαγιάσι, Σολτάνι, Στάμου, Πιτσόκος, Βέλλιος, Ηλιάδης, Σζοτ, Μπαντής, Μέλκας, Σκέντερ.
Στην αποστολή μετέχει η τεχνική ηγεσία, η ιατρική ομάδα και το υποστηρικτικό τιμ.
Αρχηγός αποστολής είναι ο γενικός αρχηγός, κ. Γρηγόρης Φανάρας.
Κορυφώνονται οι προσπάθειες για εξασφάλιση νέας άδειας στον Γιώργο Μπαντή από το Στρατό, προκειμένου να ακολουθήσει την ομάδα και στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, κάτι, που αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέχρι την τελευταία στιγμή.
Η αποστολή ‘πετά’ από το αεροδρόμιο ‘Μακεδονία’ για το ‘Ε. Βενιζέλος’ της Αθήνας στις 06:40 και από την Αθήνα για το Μιλάνο στις 09:10, ενώ από εκεί θα μεταβεί στο αθλητικό κέντρο, όπου θα καταλύσει.
Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός Ρεμί Φουρνιέ δεν συνεχίζει τα δοκιμαστικά, καθώς αποδεσμεύτηκε από την τεχνική ηγεσία.
Αντιθέτως, ο Κροάτης τερματοφύλακας, Μαρίν Σκέντερ ακολουθεί κανονικά την αποστολή.
Ο Καρίμ Σολτάνι, πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.
Η ομάδα προπονήθηκε το πρωί στην Μίκρα, με τον Τάσο Κατσαμπή να προπονείται σε πλήρεις ρυθμούς, τον Στέλιο Ηλιάδη να περνά εκ νέου σε συντηρητικό πρόγραμμα και τον Μπογκντάν Μάρα να προφυλάσσεται, λόγω ελαφράς μυικής επιβάρυνσης.
.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ