Διακόπηκε ο αγώνας με την Κατάνια - Κάταγμα ο Αλετσένου - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Διακόπηκε ο αγώνας με την Κατάνια - Κάταγμα ο Αλετσένου


Πρώτο φιλικό επί ιταλικού εδάφους για τον ΗΡΑΚΛΗ, στο γήπεδο ‘Πινέτα’ του Πίντζολο, με αντίπαλο την Κατάνια, με άδοξο τέλος, καθώς λίγο μετά το 70΄ ο διαιτητής της αναμέτρησης την διέκοψε, θεωρώντας ότι επικρατούσε επικίνδυνος εκνευρισμός μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων,
μετά από αποβολή παίκτη της Κατάνια λόγω εκτός φάσης κτυπήματος στον Κανακούδη.
Για την ιστορία, μέχρι εκείνο το σημείο η ιταλική ομάδα προηγείτο με 1-0.
Στο 24΄ ο Λόπεζ έβγαλε κάθετη μπαλιά για τον Ρικιούτι με τον Μπαντή να προλαβαίνει με έξοδο σε πρώτη φάση και να απομακρύνει με το πόδι, αλλά στην επαναφορά ο Πέσε με ψηλοκρεμαστό σουτ, στην ακάλυπτη εστία, έκανε το 1-0.
Στο 40΄ Ποτέμζα σούταρε δυνατά αλλά ο Μπαντής επενέβη.
Στο 53΄ σέντρα από τον Κανακούδη, κεφαλιά από τον Πιτσόκο, έβγαλε σε κόρνερ ο Αντούχαρ.
Στο 61΄ σέντρα του Πιτσόκου, κεφαλιά από τον Γιάκομπ, άουτ.
Στο 63΄ ατομική προσπάθεια του Σζοτ, σουτ και δύσκολη απόκρουση από τον Αντούχαρ. Στο 66΄ επικίνδυνη σέντρα από τον Κανακούδη, κεφαλιά του Κρέιτσι, άουτ.
Στο 70΄ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μπαριέντος, καθώς κτύπησε εκτός φάσης τον Κανακούδη, ενώ κατόπιν ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα, θεωρώντας ότι τα νεύρα ήταν οξυμένα και ο αγώνας δεν θα έπρεπε να συνεχιστεί.
ΚΑΤΑΝΙΑ: Καμπανόλο, Ποτέμζα, Καπλάνο, Ντελ Βέκιο, Σιλβέστρ, Τερλίτσι, Πέσε, Μπιατζιάντι, Λόπεζ, Μασκάρα, Ρικιούτι Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Αντουχάρ, Ισκο, Μαρκέτσε, Καρμπόνι, Μπελούσι, Σπόλι, Μπαριέντος, Λεντέσμα, Μοριμότο, Γκόμεζ, Αντενούτσι.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπαντής (46΄ Καπάρκο – υπό δοκιμή), Κατσαμπής (46΄ Σαρακατσάνος), Κατσικάς, Κρέιτσι, Αλετσένου (38΄ Κανακούδης), Καρλίνιος, Ραντούικο (64΄ Κουάντρι – υπό δοκιμή), Γκαρσία (46΄ Παπαστεριανός), Πιτσόκος, Σζοτ (64΄ Βουτσιάς), Γιάκομπ.
Ο Αμπραχαμ Αλετσένου, που τραυματίστηκε στον αγώνα, διαγνώσθηκε ότι υπέστη κάταγμα περόνης στο πόδι και η εκτίμηση είναι ότι θα τεθεί εκτός μάχης για τους επόμενους τρεις μήνες.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ