Και πάλι στα 'κυανόλευκα' ο Γ. Κυριαζής - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Και πάλι στα 'κυανόλευκα' ο Γ. ΚυριαζήςΗ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Κυριαζή στο δυναμικό της ομάδας, μετά από 7,5 χρόνια διακεκριμένης παρουσίας στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Ο 30χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και σύντομα θα ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας στην Ιταλία.

Ο ίδιος, μετά την υπογραφή συμβολαίου σημείωσε: ‘Το πρώτο συναίσθημα είναι η συγκίνηση. Είναι δεδομένο ότι ποτέ δεν απομακρύνθηκα ουσιαστικά από την οικογένεια της ομάδας, πάντοτε ενδιαφερόμουν και μάθαινα για τον ΗΡΑΚΛΗ από την Ιταλία, όπου βρισκόμουν. Τώρα, αυτό που σκεφτόμουν ήταν η επανένταξη στην ομάδα, καθώς ήταν η κατάλληλη συγκυρία για αυτό και, πλέον, ανοίγω νέα σελίδα στην καριέρα μου, επιστρέφοντας στην πατρίδα και στην ομάδα με την οποία είμαι δεμένος.

Πιστεύω πολύ στη νέα προσπάθεια, που καταβάλλεται στον ΗΡΑΚΛΗ, στη συσπείρωση του κόσμου μας γύρω από την ομάδα και για αυτό έκανα αυτό το βήμα.

Ολοι μαζί θα πρέπει να προσπαθήσουμε για να φτάσουμε την ομάδα μας εκεί που τις αξίζει και εκεί που την θέλει ο κόσμος της’.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ