- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ο ΑΡΗΣ αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 μέσα στην Βιέννη κόντρα στην Αούστρια αποτέλεσμα που τον φέρνει στους ομίλους του Europa League.
Μέσα σε αποθέωση από 1500 εκπληκτικούς φιλάθλους που κέρδισαν την μάχη της κερκίδας ο ΑΡΗΣ πήρε αυτό που ήθελε και πλέον αναμένει τους αντιπάλους του στην επόμενη φάση.
Ο ΑΡΗΣ από την μία κατάφερε να κρατά μακριά από την εστία του τους Αυστριακούς με εξαίρεση την φάση του 30 όταν ο Γιουν με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Σηφάκη και από την άλλη να απειλεί με κόντρα επιθέσεις.
Ο Χαβίτο στο 19΄ δεν πρόλαβε την μπαλιά του Κόκε χάνοντας μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο 27 το σουτ του Νέτο μπλόκαρε ο Λίντνερ. Στο 41΄υποδειγματική κόντρα επίθεση με τον Κάλβο να διανύει το μισό γήπεδο και την κατάλληλη στιγμή να πασάρει στον Ρουίζ που έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί για το 0-1.
Οι Αυστριακοί μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 56 με τον Λιντλ αφού προηγουμένως σε δύο περιπτώσεις ο Σηφάκης είπε όχι σε Γιουν και Σουμάχερ.

Συνθέσεις
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ:
Λίντνερ, Τρογιάνσκι (62΄Στάνκοβιτς), Μαργκρέιτερ, Ντράγκοβιτς, Χλίνκα, Κλέιν, Λινζ, Γιουν, Λιντλ( 46΄ Σουμάχερ), Μπαουμγκαρτλινγκερ, Σούτνερ (74 Λέοβατς).

ΑΡΗΣ:
Σηφάκης, Λαζαρίδης, Νέτο, Μίσελ, Ρονάλντο, Ναφτί, Τόχα( 55 Πρίττας), Κάλβο (56΄Τσέζναουσκις), Χαβίτο, Κόκε, Ρουίζ (74΄Τσέζαρεκ).

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ