ΠΑΟΚ-Αγιαξ 3-3 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ-Αγιαξ 3-3

Ενα εφιαλτικό δεκάλεπτο στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου που ο ΠΑΟΚ δέχθηκε τρία γκολ στέρησε από τον "Δικέφαλο του Βορρά" την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Το τελικό 3-3 αδικεί την προσπάθεια των γηπεδούχων που έχασαν και πέναλτι με τον Ιβιτς στο 77'.

http://sport24.gr/football/omades/Paok/paok-agiaks_3-3.450732.html


Εμείς μαζί για μια ζωή"Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ υποδέχονται τους παίκτες έξω από τα αποδυτήρια.

Τρίβουν τα χέρια τους" στον Παναθηναϊκό.Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ, θα φέρει στα ταμεία του "τριφυλιού" άλλα 5 εκ.ευρώ από την UEFA, καθώς είναι πλέον η μοναδική ελληνική ομάδα στο Champions League.
Το τελικό σφύριγμα του Ισπανού διαιτητή, βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να πέφτουν στο χορτάρι απογοητευμένοι, τους αντιπάλους τους να πανηγυρίζουν κατευθυνόμενοι προς τους 150 οπαδούς τους και τους χιλιάδες οπαδούς του "Δικέφαλου του Βορρά" να χειροκροτούν τους παίκτες της ομάδας για την μεγάλη προσπάθεια και παρά τον αποκλεισμό.
Διαιτητής: Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)
Κίτρινες: Τσιρίλο (ΠΑΟΚ), Ανίτα (Αγιαξ)
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης):
Κρέσιτς, Μπουσαίντι, Σνάουτσνερ (84' Φιλομένο), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιτόλο (64' Μουσλίμοβιτς), Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Σορλέν.
Αγιαξ (Μάρτιν Γιολ):
Στεκέλενμπουργκ, Βαν ντερ Βιλ, Ανίτα, Αλντερβάιρελντ, Βερτογκεν, Λιντγκρεν, Ντε Ζέου, Ντε Γιονγκ, Σουάρες (91' Ολεγκιέν), Σουλεϊμάνι (78' Ερικσεν), Εμάνουελσον.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ