Κούπερ: "Με οργάνωση για τη δεύτερη νίκη" - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Κούπερ: "Με οργάνωση για τη δεύτερη νίκη"

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ τοποθετήθηκε σήμερα το μεσημέρι για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Γιαγκελόνια.
Πιο συγκεκριμένα ο Αργεντίνος τεχνικός επεσήμανε:
«Είναι σημαντικό να αφήσουμε πίσω μας το αποτέλεσμα του πρώτου μας ευρωπαϊκού αγώνα και να κοιτάξουμε μεμονωμένα το αυριανό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε για να προκριθούμε.
Η ομάδα οφείλει να εμφανιστεί με οργάνωση και τάξη στον αγωνιστικό χώρο γιατί θα αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο που έχει ταχύτητα στην επίθεσή του, σημείο φυσικά που πρέπει να προσέξουμε. Δεν θα εμπιστευτούμε το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. Με όρεξη θα κατακτήσουμε τον στόχο μας.
Δουλέψαμε αρκετά στην κυκλοφορία της μπάλας, κομμάτι στο οποίο κατά τη δική μου άποψη υστερούσαμε. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος για να προσθέσεις καινούρια στοιχεία στην ομάδα σου. Έτσι είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να υπάρχουν γερές βάσεις ώστε να στηρίζεσαι πάνω τους. Δεν μου αρέσει η αναρχία.
Εστιάζουμε και μελετάμε τον αντίπαλο όμως το ίδιο κάνει και αυτός.
Εκεί λοιπόν χρειάζεται να κάνουμε τη διαφορά ώστε να ξαφνιάσουμε τον αντίπαλο.
Οι αλλαγές θα πρέπει να είναι συνεχόμενες και να συνάδουν με τη ροη του παιχνιδιού. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας που σημαίνει ότι θα υπάρξει λίγο διαφορετική τεχνική.
Αλλά όταν τα πράγματα έχουν πάει θετικά για σένα τότε δεν υπάρχει λόγος να προβείς σε μεγάλες αλλαγές. Η Γιαγκελόνια είναι μια πολύ καλή ομάδα με ικανούς ποδοσφαιριστές που δεν στηρίζεται σε ατομικές ενέργειες. Η ομάδα μου βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι προσαρμόστηκε γρήγορα. Είμαστε πανέτοιμοι να κατακτήσουμε την πρόκριση και να βρεθούμε στην επόμενη φάση».
• Σήμερα στις 20:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλ. Βικελίδης θα τοποθετηθεί ο Μίχαλ Πρόμπριέτς.
Να σημειωθεί ότι από τις 19:00 ως τις 22:00 το ARIS SPORTS CAFÉ θα παραμείνει κλειστό. Μετά τις 22:00 θα λειτουργήσει κανονικά.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ