Κούπερ: " Με νοοτροπία νικητή για την πρόκριση" - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Κούπερ: " Με νοοτροπία νικητή για την πρόκριση"


ΒΙΕΝΝΗ χθες.


Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ τοποθετήθηκε για τον αγώνα κόντρα στην Αούστρια αύριο το βράδυ στις 20:00: «Υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί μεταξύ των δύο αντιπάλων. Εμείς έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα, το οποίο όμως σε καμία περίπτωση δεν μας επιτρέπει να εφησυχάζουμε.

Η Αούστρια διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο και διατηρεί τη δική της αισιοδοξία για να προκριθεί. Από τη μεριά μας, ήρθαμε στην Αυστρία για να πετύχουμε τον στόχο μας. Με σοβαρότητα και χωρίς σκέψη στο αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης, πρέπει να κερδίσουμε το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές. Η κάθε ομάδα θα αγωνιστεί με τον δικό της τρόπο, με τη δική της στρατηγική. Θα πρέπει να εμφανιστούμε εμφανώς βελτιωμένοι από την πρώτη αναμέτρηση. Το ίδιο, όμως, περιμένουμε και από τους αντιπάλους. Επομένως, οφείλουμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Στόχος είναι να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Αύριο στο γήπεδο θα αγωνιστούν δυο επιθετικές ομάδες. Ο αντίπαλος έχει να αντιμετωπίσει το μικρό ντεζαβαντάζ του 1-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης και σίγουρα θα έχει τη δική του τακτική. Με βάση αυτά που σκέπτομαι και πιστεύω, δεν θεωρώ ότι η Αούστρια θα πιέσει από την αρχή για ένα γκολ. Προφανώς τα όσα είπε ο τεχνικός τους είναι για να τους εμφυσήσει τη νοοτροπία του νικητή. Αυτή θέλω κι εγώ από τους παίκτες μου και πιστεύω ότι θα την δείξουν στο γήπεδο και θα πάρουμε αυτό το οποίο θέλουμε».


*Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΑΡΗ στο γήπεδο της Αούστρια
καλή επιτυχία ΑΡΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ