ηρακλάρα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ηρακλάρα



Δηλώσεις Πρωταγωνιστών


Μαρίνος Ουζουνίδης
Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που πραγματικά βοήθησε πάρα πολύ για να φθάσουμε σε αυτή τη σπουδαία νίκη. Είχα πει ότι θέλω ως ομάδα να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή και σήμερα δείξαμε ότι την είχαμε. Δεν πρέπει όμως να ενθουσιαζόμαστε, αλλά να συνεχίσουμε με χαμηλά το κεφάλι και να δουλέψουμε περισσότερο.Ξέρουμε ότι δεν είμαστε έτοιμοι 100%, αλλά ότι υπάρχουν δυνατότητες για να πετύχουμε καλά πράγματα.
Πολλά παιδιά είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά ο χρόνος κυλάει υπέρ μας. Είναι καλό το ότι κερδίσαμε, παράλληλα κερδίσαμε και χρόνο με τη νίκη και θεωρώ ότι στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι.Πριν από το παιχνίδι ήξερα ποια παιδιά μπορούσαν να αγωνιστούν με καλό ρυθμό και ποια όχι. Συνέβαλλε πολύ στις αποφάσεις μου το ότι ήμασταν πίσω στο σκορ.
Επρεπε να ρισκάρουμε, να γίνουν αυτές οι κινήσεις. Άλλες φορές σου βγαίνουν, άλλες όχι. Το να χάσεις 2-0 δεν λέει τίποτα. Επρεπε να πιέσουμε πιο ψηλά τον Ολυμπιακό, να βάλουμε επιθετικογενείς παίκτες και αναγκάσαμε τον αντίπαλο να μείνει πίσω. Ανατρέψαμε το παιχνίδι και μετά πιο εύκολο ήταν να γίνει το 3-1 παρά το 2-2.Είχα πει ότι είναι θετικό ότι το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο αντίπαλος έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο, αλλά για μένα αυτό το παιχνίδι δεν είναι κριτήριο. Δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Να κρατήσουμε χαμηλούς τους τόνους.
Ο Σολτάνι έχει δυνατότητες. Δεν τον χρησιμοποιήσαμε στην αρχή, γιατί θέλαμε να είμαστε πιο συγκρατημένοι στο πρώτο ημίχρονο. Ο Καρίμ όταν βρει χώρο είναι πολύ επικίνδυνος. Φάνηκε ότι αιφνιδιάστηκε ο αντίπαλος, δεν μας περίμενε σαν ομάδα έτσι. Αυτό δείχνουν οι κινήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες, αλλά είναι λογικό να έχει πρόβλημα στην ομοιογένεια.
Μπόγκταν Μάρα
Είναι μία μεγάλη νίκη. Μεγάλη χαρά μπροστά στον κόσμο μας. Πήραμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Δεν μ' ενδιαφέρει αν πέτυχα εγώ το πρώτο γκολ. Εμένα μ' ενδιέφερε να νικήσουμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια ακόμη καλύτεροι.Καρίμ ΣολτάνιΕίμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που έπαιξα αλλά και γιατί κερδίσαμε μια σπουδαία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός.Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, δεν τα παρατήσαμε, αλλά πολεμήσαμε μέχρι τέλους για να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε και το μειονέκτημα των πολλών απουσιών, αλλά το πάθος που είχαμε ως ομάδα και κυρίως η τρομερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοί μας, ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν στη νίκη.Είναι εκπληκτικοί, έχω παρακολουθήσει εξάλλου πολλά βίντεο στο internet. Ωστόσο, άλλο να τους ζεις από κοντά. Ακόμη κι όταν ήμασταν πίσω στο σκορ, δεν σταμάτησαν να μας υποστηρίζουν. Είναι σαν να νιώθεις μια δύναμη να σε σπρώχνει
Πασχάλης Βουτσιάς
Οι οδηγίες που πήρα ήταν σαφέστατες από τον προπονητή μου όταν μπήκα αλλαγή. Μπες να γυρίσουμε το παιχνίδι, μπορούμε, θα τα καταφέρουμε, μου το είπε πριν μπω και το πίστεψα.Στο ημίχρονο κάναμε μια συζήτηση και το είπα στον Στέλιο τον Ηλιάδη ότι θα μπω και θα γυρίσουμε το παιχνίδι. Κέρδισα και το στοίχημα που βάλαμε.Δεν ήθελα ο κόσμος να φύγει απογοητευμένος. Το καλό είναι ότι 3 παιδιά από τις ακαδημίες έπαιξαν, ο ένας σκόραρε και οι άλλοι δύο έπαιξαν καλά. Μιλάω για τον Κατσικά, τον Βέλλιο και εμένα.Όταν μπαίνεις δεν μετράνε λεφτά, αλλά η καρδιά και η ψυχή. Το πιστέψαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι.

είσαι όλη μου η ζωή... ΗΡΑΚΛΑΡΑ μου μόνο εσύ


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ